cnm mutlaka burdan paylaşım yapalım birbirimize destek olalımmm.ben bugün evdeyimmm tenizlik yapıcam ondna snr gelip baştan sonra topiği okuyacağımtatlım merhaba:)hoşgeldin.gerçi bende yeni geldim bu topiğe ama:)burdan öğrendiğim en önemli şey bu tsh değerimizi hamile kalmadan önce bir iki ay sabitleyeceğiz.ve ilaçlarımızı hiç aksatmıyacağız.ben önce çok aksatıyordum ve nedenin bu olduğunu anladım aslında.inşallah hamile kalacağız lütfen tedavi süreçlerimizi paylaşalım arkadaşlar.ne yapıyoruz ne içiyoruz değerlerimiz neydi ne oldu bu çok önemli dimi.inşallah herşey iyi olacak:)
Selam arkadaslar bende 2011 augustosta tüp bebek yapmadan önce tsh hormonum yüksek cikti 4.30 doktorum bana L-thyroxin 50lik verdi az birsey düstü sonrada 75lik verdi 1.20oldu yani düzgündü tüp bebeke basladim transfer yapildi transferden sonra bi baktim 3.50 olmus tüp bebek doktorum yiniden yükseltti 100lük verdi kasimdan ocaga kadar kullandim ocakta adet olmamaya basladim yumurtam gelismedi bir test daha yaptim 0.01olmus yani yerlerde geziyor doktorum 30luk kullan dedi ve pazartesi test yaptim halen düsük 0.07de ve simdi doktorum tamamen birak dedi 4hafta bakalim ne olcak yani ben bu hormondan birsey anlamadim kontrole gittim hic bir problem yok sadece düsük tsh hormonu ve düstügünden beri adet olmuyorum ben ne yapicam bu hormonlan normalde bu ay 2tane domdurulmus embiryom varditransferim olaccakti simdi bu sayiylan hayatta olmaz ben ibrahim saracoglunun dereotu kürüne basladim insallah sifasini görürüm.
cnm benimde tsh 0.01 sen tüp bebekte hangii ilaçları kullandınnn???bende tüp bebekten sonra zehirli guatır oldum