tiroid

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.870
tiroid değerim yüksek çıkmış ve bu yüzden doktor benden ultroson istedi. ama bunu isteyen immunoloji doktoru nodül çıkarsa sevk edicem endokrine dedi. normalde de sevk etmesi gerekmez mi. normal değer 66 bende çıkan 231

Benimde tsh 12 çıktı..
Ben ultrasyon istedi nisanda benim ama ilaç verdi

Troid var ama seninki de hashimoto. Bugun ozel diyeysyenime gittim dedi ki en zor hastalarim troidi olanlar dedi Allah yardimicimiz olsun.. Herkesin

1 sene önce yazın çok güzel kilo verdim ben o zaman triodlerim yüsek değildi ne olduysa bir anda oldu bnde bununda farkına tesadüfen immunolji doktorunun istediği alerji için kan testinde vardık

Nodüllere bakılması noluyor ?
Benim ultrasonmuşta aynılar mı ?

Ben tüm değerlerimi yazayımda ;
Serbest t3: 4,16
Serbest t4: 0,925
Tsh: 10,71
Anti TG: 22,50
Anti TPO:128,7

benden de ultroson istedi doktor cnm işte boğazın ultrosonunu çekip nodüllere bakacaklarmış

Ayni sey degil canim benim ultrasonda cekildi bu nisanda da nodul var mi diye bakilacak sanirim guatrin sebep oldgu bisi

1 sene önce yazın çok güzel kilo verdim ben o zaman triodlerim yüsek değildi ne olduysa bir anda oldu bnde bununda farkına tesadüfen immunolji doktorunun istediği alerji için kan testinde vardık

benden de ultroson istedi doktor cnm işte boğazın ultrosonunu çekip nodüllere bakacaklarmış

Benimde kan testlerim yapildi dr ona gore diyet verfi bu sirada ilaclarini kullan onlar bize yardimci olcak ddi. Bakalik benum de nodule nisanda bskilacsk

cnm geççmiş olsun öncelikle.tsh da oldukça yüksek yanlız.daha öncede yazdım benim tsh da 11.7 ydi.anti tcg bende normal.bende ultrosona girmiştim herhangi bişey çıkmadı.ben ibrahim saraçoğlunun dere otu kürünü kullandım ilacımla beraber istersen sitesine bak benim tsh mı çok düşürdü şuanda normal sevesiyesinde

Ayni sey degil canim benim ultrasonda cekildi bu nisanda da nodul var mi diye bakilacak sanirim guatrin sebep oldgu bisi

Kızlar boy-kilonuz ne ?
Şimdi internetten kilo aldırır mı ilaç ona bakıyorum..
Çok kafaya taktım ya.
Ama eczacı bi tanıdığım gözlerde büyüme olur o yoksa korkma dedi.
Bende yok.
İlacı düzenli kullan 1 ayda normale dönme ihtimali yüksek demişti

cnm geççmiş olsun öncelikle.tsh da oldukça yüksek yanlız.daha öncede yazdım benim tsh da 11.7 ydi.anti tcg bende normal.bende ultrosona girmiştim herhangi bişey çıkmadı.ben ibrahim saraçoğlunun dere otu kürünü kullandım ilacımla beraber istersen sitesine bak benim tsh mı çok düşürdü şuanda normal sevesiyesinde
bu arada unutmuşum yazmayı nodüllere bakılması çok kolay boğzına ilaç sürüyorlar sıvı ultoroson aleti var onu gezdiyor boğaıznda aynı bebeğe bakarlaryya anne karnında onun gibi basit bi işlem

Kızlar boy-kilonuz ne ?
Şimdi internetten kilo aldırır mı ilaç ona bakıyorum..
Çok kafaya taktım ya.
Ama eczacı bi tanıdığım gözlerde büyüme olur o yoksa korkma dedi.
Bende yok.
İlacı düzenli kullan 1 ayda normale dönme ihtimali yüksek demişti
boyum 1.65 benim kilom 75 ama ben kendmi bldim bileli kilolu bir vatandaşım

İlaç kullanddınız mı ?
Nasıl oldu ?
Kilo artışı oldu mu ?
Normale dönünce iaca bağımlı yaşıyor musunuz hala yoksa hastalığınız bitti mi ?
Benim boğazımda belli oluyormuş yutkunduğumda..
Bundan 1 gün öncekinde 12li bi değer çıkmıştı tsh..
Bi gün sonrada 10 çıktı.
Bu artış niye olur ?
Aklımda çok soru var.
Bn sizin yakanızıa yapışıcam gibi duruyor :KK70:

bu arada unutmuşum yazmayı nodüllere bakılması çok kolay boğzına ilaç sürüyorlar sıvı ultoroson aleti var onu gezdiyor boğaıznda aynı bebeğe bakarlaryya anne karnında onun gibi basit bi işlem

Biliyorum onu ya bi anestezilik durum söz konusu olabilir mi ilerleyen zamanlarda ?

boyum 1.65 benim kilom 75 ama ben kendmi bldim bileli kilolu bir vatandaşım

Ben kiloyu çok düşünüyorum ya birde kısırlık yönüde var tabii.

X