TİROİDİ OLAN ANNE ADYLARI NELER YAPTINIZ dr lar neler tavsiye etti

16 haftalık hamileyim, bende haşimato hastasıyım yani tiroidlerim çalışmıyor ilacın hiç bir yan etkisi bebeğe yok üstelik kulanmazsam bebeğin zekasında bu eksiklik, kusur yol açıyor. Her ay düzenli endokrin bölümüne gidip aç karnına kan tahlili olurum tsh değerim şuan 1,40 gebelikte bu değer 2,5 altı olması lazım ilaç kullanmadığım zamanlarda tsh 34 lerdeydi kontrollerini ihmal etme

bende hashimoto hastasıyım ve şuan değerlerim iyi durumda hamile kalmada falan zorluk çektiniz mi ben hamile kalmak istiyorum...

Tsh değerlerim yüksekti hamile kaldım bir sorun olmadı. Endokrin bölümüne gittim dr ayda bir tahlil istedi. Tahlil sonucuna gore ilacın dozu ayarlandi.düzenli kontrolle hiç bir sıkıntı olmadan hamileligim bitti. Bebenim simdi bir aylık

bende hashimoto hastasıyım ve şuan değerlerim iyi durumda hamile kalmada falan zorluk çektiniz mi ben hamile kalmak istiyorum...

yok cnm çekmedim denemelere başladık tam 3. ay hamile kaldım bende korkmuştum gebelik zorlanırmı diye ama bişey olmadı gebelikten önce tsh epey düşürdüm 34 lerden 0,86 lara düştü... şimdi 1,40 larda herşey yolunda sağlıkla gebe kalman dileğiyel cnm 19. haftayı bitirdim darısı başına..

Back
X