Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Daha önce sağlık ocağında yapılan kan testimde tiroid yüksek çıkmıştı. Hamileyim birazda korkuyorum açıkçası ama sorum şu randevuyu dahiliyeden mi yoksa endokrinolojiden mi almam gerek. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Daha önce sağlık ocağında yapılan kan testimde tiroid yüksek çıkmıştı. Hamileyim birazda korkuyorum açıkçası ama sorum şu randevuyu dahiliyeden mi yoksa endokrinolojiden mi almam gerek. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sonuçlarınızı kadın doğumcunuza da gösterin ama
Benim de sıkıntılıydı
2.trimesterdaki değerimde kullandığım dozu kadın doğumcum değiştirdi. Halbuki diğer doktora göre sorun yoktu.
Benimde troidim hamile olduğum zaman artıyor hamile olduğumu öğrendiğimde 1.30 lardaydı kese kontrolüne giderken tekrar yaptırdım 2.66 felandı dahiliye ile görüştüm levotiron 25mg troid ilacının sabah aç karnına yarısını iç dedi şimdi ayda 1 kontrol ettiricem sadece