Tiroidi olanlar yardımcı olabilir mi?

ireMasal

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
17
6
6
Merhaba arkadaşlar. Daha önce sağlık ocağında yapılan kan testimde tiroid yüksek çıkmıştı. Hamileyim birazda korkuyorum açıkçası ama sorum şu randevuyu dahiliyeden mi yoksa endokrinolojiden mi almam gerek. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İkisi de olur siz bir an önce randevu alıp ilaca başlayın gebelikte troid önemli

Sonuçlarınızı kadın doğumcunuza da gösterin ama
Benim de sıkıntılıydı
2.trimesterdaki değerimde kullandığım dozu kadın doğumcum değiştirdi. Halbuki diğer doktora göre sorun yoktu.

Kadin dogum doktorunuzla görüşün. Gebelikte benimde yukselmisti, ilac kullanmadim, dogumdan sonra normal hale geldi.

Benimde troidim hamile olduğum zaman artıyor hamile olduğumu öğrendiğimde 1.30 lardaydı kese kontrolüne giderken tekrar yaptırdım 2.66 felandı dahiliye ile görüştüm levotiron 25mg troid ilacının sabah aç karnına yarısını iç dedi şimdi ayda 1 kontrol ettiricem sadece

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun haftaya randevu aldım o zamana kadar bir sorun olmaz değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…