• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroit gebelik

Pnr Akr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
70
11
8
26
Kızlar benim tiroitim 4.500 civarı çıktı yüksek olduğunu söyledi doktor ve Tiroit ilacı kullanmaya başladım 1 ay olacak neredeyse en son 10 kasımda adet gördüm 26 kasımda Ovülasyon testi ila yumurtlama gördüm ne zaman adet olmam gerekir size şuan bir gecikme var mı bu arada 26 günde bir adet görüyorum ben

Kızlar benim tiroitim 4.500 civarı çıktı yüksek olduğunu söyledi doktor ve Tiroit ilacı kullanmaya başladım 1 ay olacak neredeyse en son 10 kasımda adet gördüm 26 kasımda Ovülasyon testi ila yumurtlama gördüm ne zaman adet olmam gerekir size şuan bir gecikme var mı bu arada 26 günde bir adet görüyorum ben
Tiroid ilacı gecikme yapabiliyor benim dongumu komple değiştirmisti

Çatlama oldugu gunu 0 sayarak 14 gun saydıgınızda bat gününüzdür 😊

Back
X