hissetmiştim hamilesin demiştim Allah ım bir olumsuzluk olmadan kucağına da almayı nasip etsin gerçekten senin adına çok sevindim tebrik ederimbizim için de dua et oldu mu inş bizde bu ay hamile kalalım seni takip edelim ayy ne güzel olurr eğer bu ay hamile kalırsam ikimizde subat annesi oluruz bnde subat doğumluyum bu ay babalar günü ve eşime de çok güzel babalar günü hediyesi olur
İns bizimde hemencik olurBenim tsh 3,66 ile ilaca başladım ve 1 aya kalmadan hamile kaldim.şimdi haftada 4 gün 50mg 2 gün 75mg 1 hafta 1 gün 50mg ve diğer hafta da 1 gün 75 mg kullanıyorum.ayda bir de endokronoloji dr'ye gidiyorum
Canim ben daha hamile kalmadim daha 1 ay oldu benimde ilac kullanali bu ay baslicaz kismetse calismalara cok yakin olcaz hadi yetis bana beraber yapalim bu ay bebisleriİçime su serptin canım :) ben daha uzun bir süre sanıyordum. bu arada ben 2 hafta yazmışım ama 3 haftadır kullanıyorum. haftaya kontole gidiyorum düzelmiş olur inşallah. 75 mg kullanıyorum. Senin tsh normale indikten sonra hemen oldu mu peki. ben hep çok stres yaptığım için olmuyor sanmıştım
Merhaba
Ilacim cok az kaldi. Tiroit ilacim levotiron..
Saglik ocaginda bakilmiyor degil mi tsh ya?
Doktora gitmem lazim o zaman.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
evet canım sen baya içten hissederek hamile olduğumu söylüyordun.
RAbbim inşAllah sizlerede nasip eder hamilelik sürecini de birlikte yaşarız :)
benim babalar günü hediyem inşAllah sağlıkla olacak. 2 hafta geçsede inşAllah bebeğin kesesini görsem kalp atışını duysam içim biraz daha ferahlıcak
değerin yüksek çıkmış kimyasal gebelik fln olmaz diyorlar boş gebelik ama kalp atışını duymadan içim tam olarak rahatlamıcak.
Allahım isteyen herkese bebiş nasip et en tez vakitte inş nolurrr
Canim ben daha hamile kalmadim daha 1 ay oldu benimde ilac kullanali bu ay baslicaz kismetse calismalara cok yakin olcaz hadi yetis bana beraber yapalim bu ay bebisleri
Dusmustur canim icin rahat olsun benide haberda et bak unutmapazartesi belli olur canım. inşallah düşmüştür de yetişirim sana :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Slm kızlar bende hamıleyım tsh 19.96 ydı daha hapım bıtmedı kontrol ıcın ama yarın dr a gıdıcem ınsallah hemen duser.
Gel bebeğim göbüşüne gel :)
Canim adet olmama sebebimiz yumurtlarin yeterince buyumeyip catlamamasi zaten ben surekli adet oluyordum hergun duzenlesin diye bana dogum kontrol hapi verdi 1 yil ictim icmez olsaydim hayatimi mafetti biraktim 1 yildir adet olmuyorum bebegim olabilirdi icmeseydim ilaci zaten dogum kontrol haplari surekli kullanimda kisirlikta yapiyomus ogrendim kadariyla hicbir tedavi uygulamiyor bekle diyor ne yazikki uzgun durumdayim hamileleri falan gordukce bebekleri moralim sifir.. Sen evleneli ne kadar oldu canim ?
galaxsy s 4
Slm kızlar bende hamıleyım tsh 19.96 ydı daha hapım bıtmedı kontrol ıcın ama yarın dr a gıdıcem ınsallah hemen duser.
Gel bebeğim göbüşüne gel :)
Gözün aydin cnm Allah sağlıkla kavustursun bebegine. Demekki tsh okadarda engel degil bebege. Bende cumartesi gidip baktiricam bakalim düşmüş mü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dusmustur canim icin rahat olsun benide haberda et bak unutma
selam canım. bugun kontrole gittim tsh 1.8 e kadar düşmüş. bu kadar beklemiyordum cidden haklı çıktın :)) içime serptiğin sular boşa değilmiş. sen ne durumdasın. nasılsın
7 haftalık oldu bebeğim. 1,5 haftada 8,30'dan 6,50ye düşmüş tsh'ım. Doz ayarlanma için endokrinciye görünücem tekrardan. Inşallah bebeğim etkilenmez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ooooo super cNim cok sevindim be avas yavas calismalara basladim had sende basla bu ay ikimizde mujde vercez kismese.ilacina devam etceksin demi birakma sakin
Galiba omur boyu kullanicaz olsun bebislerimiz olsunda onemli deil artim ilac napalim o zman hemen start ver belki gecmemistir yakalarsinbaslayacagım ama yumurtlama dönemim geçti sanırım. ilaca devam edicem evet doktor oyle dedi... ömür boyu kullanacak mıyım ki? inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi birbirimize ulaştırırız :)
inş bebiş isteyen herkese nasip eder Allahım.canım bende de pko var yani kist soğan kürü yaptım geçti hepsi doktoruna danış istersen yap derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?