Tiroit hastalığı ve bebek düşünenler

bende gebelik için tedavi görürken haşimato olduğumu öğrendim.benim doktorumda önce hastalığını tedavi ettir sonra bana gel gebe kalsanda bebek için çok tehlikeli demişti.endokrinde tedaviye başladım ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.gebeliğim boyunca sürekli endokrinde tetkiklerim yapıldı ve ilacımı hiç aksatmadım.bebeğimi kucağıma alalı aylar oluyo inşallah allah sizlerede nasib eder.

bende gebelik için tedavi görürken haşimato olduğumu öğrendim.benim doktorumda önce hastalığını tedavi ettir sonra bana gel gebe kalsanda bebek için çok tehlikeli demişti.endokrinde tedaviye başladım ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.gebeliğim boyunca sürekli endokrinde tetkiklerim yapıldı ve ilacımı hiç aksatmadım.bebeğimi kucağıma alalı aylar oluyo inşallah allah sizlerede nasib eder.

ayyy ne güzelll :-) darısı basımıza. Allah bağışlasın bu arada ilaç tedavisi görürken korundunuz mu ?

Bende underactive yani yavas calisan tiroid var. Kizima hamile kaldigimda doktorum 75gr dan 100gr cikardi. Hormon ilaci bu yani kisaca. Simdi tekrar deniyoruz hamileligi 2 gun once dusuk yaptim 5.5 haftalikti. Neyse Insallah bir daha kalirim hamile.

çok geçmiş olsun çok yeniymiş çok zor bişey inş biran önce kavuşursun bebişine

Allah bağışlasın canım darısı bizim başımıza

evt canım hipertroid :(

Aynıymışız yaa Allah ım bize şifa versin.. Amin..
Yarın devlet hast. gtcem kan tahlili alırlar sonuc yarn cıkmaz herhalde. Kan tahlili haricinde bişey yapıolar mı boğaz filmi mi ne çekiliyomuş var mı öle bişey ?

Allah bağışlasın bebeğini.. doğumdan sonrada kullanıyomusun ilacı ömür boyumu

Ay canım benim ağzına sağlık çok moral oldu sözlerin. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. benim tsh 5.94 çıktı antı tpo 400 küsur ama benim prolaktin de yüksek çıktı 34 canım onu napıcam bilmiyorum. doktor bana da troid etkilemez dedi ama sonucu alana kadar tabi insanın kafasına herşey takılıyo.:14:

Bak gördün mü ne güzel tirodiden değil demiş dr da prolaktin güksekliğinin yaptığını duymuştum onunda hapı var tatlım dr unla konuştuktan sonra kulaklarını herşeye kapat bazı insanlar çok acımasız bekliyoruz güzel haberlerini :49:

Son düzenleme:
Bak gördün mü ne güzel tirodiden değil demiş dr da prolaktin güksekliğinin yaptığını duymuştum onunda hapı var tatlım dr unla konuştuktan sonra kulaklarını herşeye kapat bazı insanlar çok acımasız bekliyoruz güzel haberlerini :49:

İnşallah canım:( hamişlerin duası kabul olur derler lütfen dua et bize :16:

çok geçmiş olsun çok yeniymiş çok zor bişey inş biran önce kavuşursun bebişine

Cok tesekkurler bende troid hapini yilardir kullaniyorum. Zaten hamileyken de mutlaka kullanmak hatta mg ni bile armasi gerekir diye biliyorum ama kididen kisiye degisir tabi. Hamileyken kullanmaz isen bebegin beyninde yada baska yerlerinde sakatlik olusabilir diye okumustum. insallah alahim 2. Ciyide nasip eder bana. Gecen dusugumden hemen sonra adet olmadan tekrar hamile kalmistim kizim dunyaya geldi. Yani oyle kurtaj falan yoksa beklemeye gerek yok bence. Kizim suanda 20 aylik.

Mrb arkadaşlar ben de yaklaşık 1 yıldır hamile kalamıyodum hashımoto troidi olduğumu öğrendim ilaca başladım. bi de doktor sağ yumurtalında kist var dedi ama başka bi açıklama yapmadı acaba kist te engelmi hamileliğe kızlar bilen var mı

Öncelikle çok geçmiş olsun bende de aynı hastalık var;muhakkak endokrinoloji uzmanına git troid için ilacının dozunu belirlesin ilaç kullanınca normale geliyor..kist için tekrar doktora git derim benim doktorum Dr Yılmaz güzel netten yorumlarını okuyabilirsin çok iyi bir doktor tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynıymışız yaa Allah ım bize şifa versin.. Amin..
Yarın devlet hast. gtcem kan tahlili alırlar sonuc yarn cıkmaz herhalde. Kan tahlili haricinde bişey yapıolar mı boğaz filmi mi ne çekiliyomuş var mı öle bişey ?

Canim ben ultrasina girdim kucuk bir nodul cikti ama normal boyutaymis korkulcak bisey yokmus.sen naptin ne dedi doktor

Cok tesekkurler bende troid hapini yilardir kullaniyorum. Zaten hamileyken de mutlaka kullanmak hatta mg ni bile armasi gerekir diye biliyorum ama kididen kisiye degisir tabi. Hamileyken kullanmaz isen bebegin beyninde yada baska yerlerinde sakatlik olusabilir diye okumustum. insallah alahim 2. Ciyide nasip eder bana. Gecen dusugumden hemen sonra adet olmadan tekrar hamile kalmistim kizim dunyaya geldi. Yani oyle kurtaj falan yoksa beklemeye gerek yok bence. Kizim suanda 20 aylik.

Bende kurtaj yoksa beklenmiyor die biliyorum.herseyin hayirlisi cahim Allahim saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder ins.kizinida benim icin op lutfen ne tatlidir simdi o masallah

Canim ben ultrasina girdim kucuk bir nodul cikti ama normal boyutaymis korkulcak bisey yokmus.sen naptin ne dedi doktor

geçmiş olsunnn. ya bugün doktora gittim hastanelerde adamakıllı endokrinci yok olanlarda hep 6 mayısa kadar dolu en erken bugünkini buldum iyi bi doktora benziyo 3 tip kan verdim sonuc yarın çıkacak ama doktorun seminere mi bişeye gidiyomuş mayısın 9 unda gelcekmiş yaw :-( yine beklicem anlayacağın.

Back
X