Tırstım biraz.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Aslında korkmaktan ziyade açıklayamadım.

Ara vermiştim kahve falan oturuyorum terasta. Teras dediğimde ev gibi oda gibi dizaynı. 4 tarafı pinapenli,koltuklu falan.
Açık kapı cam vs hiçbişey yok.
Koridorun lambalarıda harekete duyarlı sensorlü ısıklar.

Neyse.
Girdim kapıyı kapattm açık kapı sevmem hiç. Çok ilginçtir ki kontrol de ettim açık mı diye. Kilitlycekimde bana bakmaya gelen olursa gizli bişey yapıyorum sanmasınlar diye kitlemedim hani sigara falan..

Oturuyodum bi tık duydum. En üst katta olunca sessiz baya ortam.
Ben arka taraftaydm biraz.
Durdum durdum bişey yok.
Sonra lambalar yanıp durdu. Sesnden biliyorum yannca hafif bi tık sesi cıkarıyo bizmkiler.

Kedimmi acaba diye bakim dedim kapı açıktı. Aralık gbi böyle.

Bi süre bu modda gözüm seyirir halde durdum.

Nasıl açıldı noldu anlamadm.

Bu arada evde tektim. Hem biri gelse bişey derdi yani zaten indim hala tektm evde.

kapı yani acılamaz kendi kendine rüzgarda bişeyde yok evin içi yani.

E kim acacak nolacak ona da cevap yok.

Biraz takıldım bu duruma :44:

Son düzenleme:

hemen hemen hepimizin başına gelmiştir buna benzer birtakım olaylar algıda yanılsamadan kaynaklı bir çoğu içini ferah tut öyle herşeye ödümüzü koparmayalım

hemen hemen hepimizin başına gelmiştir buna benzer birtakım olaylar algıda yanılsamadan kaynaklı bir çoğu içini ferah tut öyle herşeye ödümüzü koparmayalım

Ben böyle seylerde hemen koyvermem zaten baska seylere baglayıp da ruhumu daraltmam sadece anlamadm:)
KApıyı kapattm kiltledm sonra geri actm kapı smsıkı kpalydı yani. Sonra acılınca insan biraz noluyo len faaln diyo

:)) bizim evin banyo ışıgı bır donem kendımı sızofren sanmama neden olmustu, artık evden cıkarken konusuyordum anahtar ıle: bak kapattım senı dıye:)) eve bı gelıyoruz ısık yanıyor yıne ve artık delırmek uzere hıssedıyordum, hatta gorumcem geldı, o bızım unuttugumuzu sanıyordu onun aynı yanma olayı ıkı kere basına geldı, hatta kapattı oda konusuyor artık anahtarla, arkasını bı donuyor bı daha acılmıs:))

eşim elektrik işlerinden anladıgından o rahatlattı ıcımızı anahtarı yenıledi sorun çözüldü:))

yine aynı dönem kapının tokmağı calıyor acıyoruz kımse yok, yenı tasındıgm zamandı ve artık cıddı cıddı korkuyordum kaç kere geldi basımıza ama onuda söyle yorumluyorum artık, dıs kapımın tam karsısı mutfak ve balkonu ben ve karsı daıre komsum aynı anda acınca sanırım ruzgardan tokmaklar carpıyor.....

yanı vardır bır nedenı benım gıbı sonradan çözersınız:))

olur arada boswer :)

Kedidir kedi

Mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır canım . Aklın görünmeyenlere gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…