afedilecek birsey deil sewgiden diner hırsım diye korkuyorumGerçktn nefret edecğiniz bişy yaptysa istemsz olark devm eder zatn o da bi duygu yani daha çok nefret daha daha çok diye nefrt glmz sanki
Valla çok nfrt ettiysen sevginin ferştahı glse dnmez eğer o ihtimal varda kaç o kişiden uzak durafedilecek birsey deil sewgiden diner hırsım diye korkuyorum
allahına kurban :) bana böyle yorumlar yapın affetmemeliyimmmmValla çok nfrt ettiysen sevginin ferştahı glse dnmez eğer o ihtimal varda kaç o kişiden uzak dur
insaallah ya affedersem yazıcam buraya bana kızınKalıcıdır.
Bir kere olunca bir daha geçmiyor.
Affetme sakın kocan olsa boşan derdim o dreceallahına kurban :) bana böyle yorumlar yapın affetmemeliyimmmm
ayyyyyyyyyy bitanesin :) :)Affetme sakın kocan olsa boşan derdim o drece
keske öyle olsa oyle konular deil ya kisiliğinden tiskindim kullandıgı cümleden yaptığı hareketlerden bencilliğinden beni düsünmemesinden cok sewiyorum diyip te yalan oldugunu hissetmemden vs.......Nolduki? Napti?
Smdi " yemek yerken agzini sapirdatiyor ondan tiksindim " deme duser bayilirim
aminnnn kızlar affedersem buraya yazacam beni sikayet edip burdan kovunnnnnnnnnNefretinin kalıcılığı tamamen senin elinde aslında. Sen sen ol sakın aklından sana yaptığı şeyi çıkarma ve içindeki nefret tohumlarını yeşert, gün geçtikçe ondan bir kere daha nefret et !!!!!
bakkkkkk öyle deme demeeeeinsan sevdiğinden nefret edermiş
acı ama gerçek :)bakkkkkk öyle deme demeeee
Bak ben senden ufak Bi ışık görse affedecek Eda'sı seziyorum sakın haaaaa yumuşamak Yok AF Yokaminnnn kızlar affedersem buraya yazacam beni sikayet edip burdan kovunnnnnnnnn
etmiycem edemem cok üzüldüm beni yoklayın yalnız bırakmayınnBak ben senden ufak Bi ışık görse affedecek Eda'sı seziyorum sakın haaaaa yumuşamak Yok AF Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?