Rüya Yorumları Titanic filmi gibi bir rüya,bir bakar mısınız?

YaseminYC

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
598
100
318
Öncelikle günaydın arkadaşlar.Çok enteresan bir rüya gördüm normalde fazla takılmam rüyalara ama bu gördüğüm nedense ilgimi çekti ve yorum almak istedim sizlerden.
Rüyama gelirsek;Bir gemi vardı büyüktü bayya ben,kardeşim,okulumdan 1 tane hoca ve bir bayan daha vardı.O kişiyi tanıyorum normal hayatta ama kimdi unuttum.Neyse hava tam kararmak üzere hoş olmayan bir hava.Denizde sakindi birden gemi kayalıklara doğru yan yattı biz 4 kişide yan yatan tarafındaydık ve sıkıştık kaldık.Ben çıktım o sıkıştığım yerden sonra kardeşimi bekledim.Kardeşimde yara bere içinde çıktı kan vardı sanırım ama akan bir kan değildi hani soyulmuş yara olurda kırmızılık kalır ya onun gibi izler vardı üzerinde ve sudan dolayı ıslaktı vücudu (benim vücudum ıslak değildi diye hatırlıyorum ama eminde değilim) ben o kurtulunca sevinçten sarılıyorum kardeşime öpüyorum falan sonra birden kendimizi büyük bir apartmanda buluyoruz.Diğer gemi kesitinden çıkmışız bir anda.Kardeşim ben oturyoruz ve gemide kalan 2 kişiden haber bekliyoruz.Apartmanda başka tanıdığım kişilerde var ama onlarıda hatırlamıyorum malesef.Daha sonra haber geliyor ve o iki kişinin öldüğü,kurtulamadığı haberini alıyoruz.Ve ben ağlamaya başlıyorum,kardeşimde çok üzülüyor.Herkes çok üzülüyor hatta biri (okuldan arkadaşım) kardeşime alkol içer misin diyor ve beyaz bir poşetteki biraları işaret ediyor o sırada ben de kızıyorum neden veriyorsun diye,kardeşime de kızıyorum içmiceksin diye.Sonra kardeşim sanane diye bana bağırıyor bende üst kata çıkıyorum merdivenlerden arkama bakıyorum kardeşim ve arkadaşımda geliyor.Arkadaşımın elinde yabancı ülkeye ait bir para var onu görüyorum o paradan yerde de olduğunu farkediyorum.Garipsiyorum içimden neden yabancı para var falan diyorum.Yukarı çıktığımda diğer insanlarında üzgün olduğunu görüyorum.Bu kesitte bitiyor ve sonra bir kız çocuğu görüyorum çok tatlı bir kız çocuğuydu 4-5 yaşlarındaydı.Gemide ölen kadının çocuğuymuş.Bende hiçbirşey anlamasın,üzülmesin diye çocukla oyunlar oynadım,sohbet ettim.Ama sanki o çocuk bazı şeylerin farkındaydı.Tam o oyun oynuyordu bende onu izliyordum bana oyunu anlatırken uyandım.
Film gibi bir rüya gördüm çok farklı şeyler var yorumlamasıda güç netten bakıpta tek tek olucak iş gibime gelmedi.Sizede yorumlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…