Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

bu iş boyut boyut ileri derecede değildir diyeceğimde bana göre ileri derece okb çeşit çeşittir eşininki koku ütü temizlik üzerine işte gerçi ben burda teşhisi koydum da reçetesi psikologta bence bir kere gitmeli ama kendi halinden memnunsa bir şey diyemem.
ona gore sıkıntı yok
gıtmezde
ben bırseye ellemmeye karar verdım

Bırakın kendi yıkasın, ütülesin, istiflesin.
Böyle adamlara bir parmak tozun içinde oturmak müstehak. Çamaşır kokuyor diye temiz olsaydı. Ter kokusunun üzerine parfüm sıkan insanlar da temiz olurdu.

Ayrıca yeni nesil makineler yarım şişe yumuşatıcı kullanmadan çamaşırlarda doğru düzgün yumuşatıcı kokusu bırakmıyor.

Ymuşatıcının görevi de çamaşırlarda kirecin sebep olduğu sertliği kırmaktır. Koku olayı tamamen pazarlama.

Ki bizim evde de sizin olayın tam tersi vardı bir ara. Eşim bu çamaşırlar niye kokuyor bu kadar deterjanlı mı kalıyor diye söyleniyordu. Yumuşatıcı kullanmayı bıraktım.
malesef benım esıme gore camasır kokmuyorsa pıstır
bunu anlatamıyordsun malesf

bı kere gosterdım dedım bak yumusatıcı koymasak hemn balık gıbı kokuyor hemde catı catır camasır al farkı gor dedım
ama nerde ıonun dogrusu o

size önerebileceğim şey,kurutma makinesi.kurutma makinesinde kuruyan çamaşırlar kokuyu daha çok muhafaza ediyor.dışarıya asılan çamaşırların kokusu çabuk gidiyor.kurutma makinesi için mendiller var,yumuşatıcı olarak kullanılıyor.ayrıca yumuşatıcı kullanmaya gerek yok.büyük marketlerde satılıyor.hem yumuşacık,hem de koku kalıcı oluyor.

bn bi giydğni bida katlamıyorum . her cumartesi makina çalışıyor 2 defa. düzeni kaybedersen aşırı birikiyor. yumuşatıcını değişttmeyi dene . ben türkiyede war mı bilmiyorum ama lenor mavi olan kullanıyorum. muhteşem kokusu. tavsiye ederm. Allahdan eşimn ütü takıntısı fln yok . erkeklern böyle şeylere karışması berbat bi durum olsa gerek..

Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter :KK34::sinirli::sinirli::sinirli:

Cnm eşinizin camasirlarlarini yıkayıp kuruttuktan sonra yumos çamaşır spreyleri var onlardan sık üstüne miss gibi kokar

benım alerjım var zaten
kasınıyorum sureklı ama anlamıyor ıste okuzz herf
Yumusatici kullanmayin sagliginiz icin
O guzel koksun diye kullanilan sey camasirlara nufuz ediyor ve durulanmiyor. Uzerinizde kimyasal madde ile geziyorsunuz. Cilt kanserinin buyuk oranda sebebi o yumusaticilar. Kullanmayin

ona gore sıkıntı yok
gıtmezde
ben bırseye ellemmeye karar verdım

air wick aqua mist kokulari var,onlardan deneyin bence..
kiyafete eve filan sIkilabiliyor.
camasirina boca edin kuruduktan sonra, burnunun diregi kirilsin :dondurma:
benim favorim aleo vera ama manolyali vs. bi suru cesidi var.
benim esimde camasirin kokanini sevmez,ne kattin bu kadar icine yumusatici sakin katma diye tembihler.
Allah kolaylik versin.

ben yumuşatıcının özelliğini bilmiyordum sizden öğrendim şimdi
ben onun yerine sirke asidi kullanıyorum hem calgon yerine geçiyor hem leke çıkarıcı

Ben de kireç topu kullanıyorum. Makinenin musluk başında da manyetik bi' adaptör var. Bizim bölgenin suları inanılmaz kireçlidir. O yüzden kireç hiç uğramıyor şimdi diyebilirim. Bu yüzden aşırı deterjan kokusu kaldığı için deterjan miktarını da epey azalttım.

Allah sabirr versin ne diyimki bilemedim.... hem yap et sonra böyle muamele gör. Esimde titizdir okadar asiri takintili degil sizin esiniz gibi ütüonusunda cok takibtili ama napim yetistiremiyorum cocugumla ilgilenmek daha kiymetli benim icin. Ev islerini de gündüz oglum uyurken hal etmeye calisiyorum ama erteai güne kadar toolu temiz kalmiyor illaki biryerlerde ya tos ya daginik ya birsey döküyor cocuk eh hayatim böyle iste

Ben de kireç topu kullanıyorum. Makinenin musluk başında da manyetik bi' adaptör var. Bizim bölgenin suları inanılmaz kireçlidir. O yüzden kireç hiç uğramıyor şimdi diyebilirim. Bu yüzden aşırı deterjan kokusu kaldığı için deterjan miktarını da epey azalttım.

deterjan azaltığımda çamaşırlar güzel yıkanmıyordu
şimdi leke çıkaracı ve sirke asidi kullanınca iyi oluyor yeni keşfettim
ön yıkamasız da koku kalıyor onu nasıl yapıcağım bilmiyorum

Gunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter :KK34::sinirli::sinirli::sinirli:
Benim eşim de titizlik hastası evin temizliğini ütüsünü vs herşeyi kendisi yapıyor başkası yapınca içine sinmiyorumuş benim de canıma minnet hiç bir şeye elimi değmiyorum :) Ama seninki hem titiz hem senden bekiyor allah sabır versin :(

Gunaydin kizlar
Anlattıkların aynı ben. Ama ard arda sıralayınca hoş olmuyormuş.

Markete ilk temizlik reyonuna giderim. Tek tek her seferinde yumuşatıcıları koklarım..
Çamaşırları giymeden önce koklarım. Çıkartınca koklarım :110:
Nevresimler kıyafetler hep koklarım koltuk kılıfları kilimler 15 de bir yıkarım evde pıslayan kokular var. Sonra kendim spreyle sıkarım :oops: Ayy dediğim gibi kulağa hoş gelmiyormuş yaptıklarım bana normal geliyor. Annem de böyle değildi ama :KK64:
Favorilerim.
Yumoş pembe
Vernel mavi
Vernel mor
Vernel kırmızı
Deterjan ariel vaz geçemem :KK45:

En kalıcı olanlar bunlar geliyor bana.

Birde çamaşırları dışarı asmıyorum. Dışarı asınca kokuları gidiyor. Vede hemen katlayıp kaldırıyorum. Böylece kokusu içinde kalıyor :)

Valla omrum xamasir yikayip kokup kokmadigini kontrol etmekle gecti
Artik yikamayacagim biktim
saçma. ben kokmasın diye iki kere duruluyorum çamaşırları. temizlik konusunda çok değişik algılarımız var belli ki. bana göre giydiğim şeyde deterjan kokması iyi durulanmadığını ve kimyasalın cildime temas ettiğini gösterir. hatta yumuşatıcı da kullanmıyorum. çünkü kansorejen!! çamaşır durulandıktan sonra kokması için en son aşamada veriliyor.

Ben abc konsantre mor olandan kullanıyorum bence vernelden cooook iyi bi sekilde koku kaliyo hatta ben artik parfum kullanmaz oldum tavsiye ettigim herkez memnun

Arkadaşım Allah sana sabır versin, kocana akıl, fikir, anlayış versin inşallah.

Böylesine titiz adamla ömür çok zor geçer. :( Çalışmıyorsun galiba, yoksa kirli diye önüne attığı o temiz çamaşırları gözüne sokardın :KK12:

Back
X