Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla oyleİlahiiiiofiste zor tuttum kendimi gülmemek için :)Pes diyorum artık :)
Siz hamilemisiniz bu arada, cocuk olunca çocuğun çamaşırlarına da karışırrrmılletın yataktan kalkıp bı hafta sacını taramadıgı eslerı var
bende umdugunu bulamadı
nerden taksam dedı heralde camasırıma taktı![]()
yazdım valla demın yaptımda faydası olmadı adam takmıs cunkuSpreyli şişeye yumusaticıyı sullandirip dolaptaki camaşirlara sıkın kokuyu alınca içi rahat eder:)
Mantıklıymış buSpreyli şişeye yumusaticıyı sullandirip dolaptaki camaşirlara sıkın kokuyu alınca içi rahat eder:)
yanı ılk zamanlar bılıyorsunuz cocugun camasırı sadece bebek sabunuyla yıkanıyorSiz hamilemisiniz bu arada, cocuk olunca çocuğun çamaşırlarına da karışırrr![]()
denedım ama onaylayamadım
yazdım valla demın yaptımda faydası olmadı adam takmıs cunku
atıldıgı yerden bıle akmadım camasırıOzaman tek çözüm kendisi yıkayacak .... bu kadar insan bunaltılmaz yahu
Benimki de ütü de takıntılı elimi bile sürmüyorum, kendi utuluyor. Hatta benimkileri de utuluyorAnladım canım senin eşin takıntılı o zaman
benimki de ütüye takıntılıdır mesela,
saatlerimi veririm ütü yapmak için..
=)
nerde satılıyor bunlarBenimki de ütü de takıntılı elimi bile sürmüyorum, kendi utuluyor. Hatta benimkileri de utuluyor. Bulaşık yıkar, çamaşır asar. Tam otomatik koca
![]()
nerde satılıyor bunlar
hangı magazada bulabılrım![]()
Allah kolaylık versin..başak buru sanırım..başak burcu bu şekilde titiz olurmuş..
bende senin yerinde olsam yıkamam..kendi yıkasın bakalım nasıl kokuyor nasıl temiz oluyor..
o zaman benım oyle bır sansım yokvalla bilmiyorum, şubesine (annesine) sormak lazım
![]()
o zaman benım oyle bır sansım yok![]()
bende bunu goze aldımEşim başak burcu ve aynı sıkıntıları evliliğimin başlarında ben de yaşadım. Yok bulaşık makineye öyle mi dizilir, yok bu buraya mı konur, yok çamaşır mak bu kadar uzun ayarda mı yıkanır
Bir gün bana bir geldiler eeeeh dedim yapmıyorum hiçbirşey madem çok biliyorsun kendin yap. Yaparım dedi 1-2 gün yaptı bıraktıAma ben yapmamaya devam ettim bu işi kökten çözmem lazımdı.
Aylarca boşladım evi. Sonuç: Artık hiçbir şekilde karışmayan 1 adet koca![]()
off off desene yalnız değilim. Benimki de kokusundan değil ütüsünden dırdırlanıyo. Yok bunun ütüsü olmamış kırışık olmuş beni rezil ediyosun. Düzensizsin yavaşsınGunaydin kizlar
Sabah sabah sinir krizi geciriyorun artik. Esimin titizligi beni boguyor artik . Hicbirseyden memnun olmayan bir adamla omur gecmiyor . Esim inanilmaz derecede titiz . Evlendigimden beri surekli camasir yikama kavgamiz bitmedi ve ben artik bu evde camasir yikamak dahi istemiyorum . Surekli ust degistiren sonra yikanan camasirin kokusunu begenmeyen bunun icin surekli kalbimi kiran bi adamla yasamak gercekten cok zor artik. Markete gittigimde ilk ugradigim reyon temizlik urunleri reyonu Gercekten sıkıldım ben artik imdat diye bagirmak istiyorum . Neden cok az kokuyormus , bilmiyorsam yikamayacakmisim en sonunda otur kendin yika el surmem camasirina tukettin beni artik dedim tartistik cikti gitti . Kizlar deterjan kokusunu kaybediyorsa bu benim sucum mu ? Inanin en iyisini almaya calisiyorum , 3 4 kapak koyuyorum her seferinde . Eve gelir dolabina bakar katlayip koyduklarima onume atar hic yoktan yerde kirli bu neden buraya koyuyorsun diye . Kirli olup olmadigina kokusundan karar veriyor beyefendi
Napicam bi akil verin kaldiramiyorum artik yoksa bi gun acicam yumosu bosalticam agzina yeter![]()
yavassınmı dıyoroff off desene yalnız değilim. Benimki de kokusundan değil ütüsünden dırdırlanıyo. Yok bunun ütüsü olmamış kırışık olmuş beni rezil ediyosun. Düzensizsin yavaşsındaha neler neler valla ben çözüm bulamadım sen bulabilirsen bana da söyle
![]()
Valla öyle düzensizmişim her tarafı birden temizlemeye çalışıyomuşum. Ama başka türlü nasıl yetiştiriyim hızlı hızlı toparlamaya çalışıyorum çünkü vaktim yok yani. Bi de tertemiz etsem de bi yerden bişe buluyo. Burası olmamış diye.yavassınmı dıyor
desene benım kı tuplu
dızel degılım dıye
kader aradasım