merhaba arkadaşlar,
benim eşim çok titiz. bu ilk başlarda çok hoşuma gidiyordu çünkü herkes eşinin dağınıklığından şikayet ederken kendimi şanslı hissediyorum. eve gelir gelmez duş alır, banyoyu temizlemeden çıkmaz, eşyaları her zaman düzenli, kalkınca yatağını toplar, mutfakta dağınıklıktan ve atılmamış çöpten nefret eder. uzaktan davulun sesi hoş geliyor dimi.. ama ben adet görünce yatarken"dikkat et yatağa bulaşmasın" , gece kalkıp "ya kan mı kokuyor" ... kendimi pislik gibi hissettiriyor. neyse uzun sürmüyor buna katlanıyorum şimdilik ama geçenlerde bana yaşattığı çok kalbimi kırdı. çok rahatsızdım aşırı ağrılı bir adet dönemi geçiriyordum ayağa kalkamıyordum ayrıca miğde bulantısı, baş dönmesi titreme... adetimin son günü dayanamadım doktora gittim. doktorun eli biraz sertmiş aşırı canım yandı muayenede ve düşük yapmışsın büyük ihtimal dedi. kan tahlillerimin sonucu çıkana kadar bir taraftan karın ağrısı bir taraftan vicdan azabı kendi kendimi yedim. amanki değilmiş. telefondanda eşime gelişmeleri anlatıyorum ama ayrıntılı konuşulmuyor telefonda. akşam eve gelsede dertleşsem diye bekliyorum. eve geldiğindede dediği şey salona sen kaç gündür süpürge açmadın bu ne toz, geçti mutfağa bu çöpü neden atmadın. . zaten tüm akşam önce işleri vardı onları yaptı sonra internete takıldı sıkıldım ve ağrım yüzünden duş alıp yattım, önce niye bu kadar erken yattın ne garip kadınsın diye fırça attı sonra yanıma yattı yarın beyazları makineye atmayı unutma dedi. bu arada henüz 2,5 aylık evliyiz. sizce geleceğimiz nasıl?