• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titizliin bu kadar da fazla

anaaam bu ne biz de tam tersi. Afedersin evi şey götürse rahatsız olmaz. ben hergün ev süpürüp toz alıyorum diye bana kzıyo kendine vakit ayır diye. mutfakta ki çöp her akşam boşaltılır o da buna sinir olur çöpçü yaptın beni die her akşam söylenir. keşke benimki de titiz olsa ya 2 aylık evliyiz peşinde geziyorum elimde olsa adamı çamaşır suyunda bekletcem bi gece:)

aman yarebbim kabus gibi bende kendi esime tititz derdim
evde az bi toz görsün oda hemen söylenir yemek yendimi sofra hemen toplanacak aradigi kiyafet ütülü ve dolaba asilmis her aradiginda elinin altinda olacak ama kendimde titiz oldugum icin bana pek batmiyordu yaptiklari
tek nazi titizligi megerse banaymis
dün hastaneden ciktim eve geldim ne göreyim ev savas alani
karnimda tam 3 tane delik var su anda o halde temizlik yaptim dikislerimi patlatiyordum nerdeyse erkek milleti diyorum ben

benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar olması kendimi iyi hissettirdi. yazdıklarınız içinde teşekkür ederim. Eşimin biraz iyi olduğunu kendini iyi hisettiğini düşündüğümde konuşmanın tam zamanı dedim ve sakince anlattım ne kadar üzüldüğümü bayağı ayrıntılı konuştuk. ben neler hissettiğimi söyledikten sonra çok üzüldü o da yaptığından çok utandığını ve kendini çok suçlu hissettiğini söyledi derken özür diledi barıştık. hafta sonu çok iyiydik nazar değmesin sorun şimdilik çözüldü gibi. bu arada dün gece uykumuz kaçtı napsak uyumak için derken ne dedi biliyor musunuz "hadi cam sil ile 2 bez getir madem uykumuz yok odanın tozunu alalım". çok güldüm ona. sonra bir güzel tertemiz yaptık odayı. benim bu kocam çok alem yaa.

bence temizlik sirketi kur, kocanida 24 saat temizlige yollaki baskalarinla ugrasmakdan, seninle ugramaya vakti kalmasin:lepi:

allam acikda benim herif derli toplu olsun nolur ya:Saruboceq:
topladigim yataklara bakiyo...
aksama nasilsa gene yaticaz, yine bozulcak niye topluyon diyo:roflol:

Seninki yine titiz oldgu için ugraşıyor seninle bu kadar.

Benim eşim hem pasaklı hemde benim yaptıgım temizliğe laf ediyor..Ayagından çorabı bile zorla çıkarttıyorum akannehir

yenı evlılıkle ne ilgisi vaar?? can cıkar huy cıkmaz dıe bsuna dememişler..değişmez..sadece orta yol bulunabılır..keşkeee benm kocama azcık bulaşsaymış...dun hamburgerı yere dusurdu korıdorda..yerler etçap mayonez dedım sılmştr bende hep çocuk cunku akşam oldumu kıprdıyamıyom..anammm sabah bıde baktım kı wc kagıdıyla almış üstten yapışşşş yapışşş krem rengı halıııı :olmaz:

vallaa o zaman benimkinin beni evden atmasi lazimmmmkaydirigubbakcemile3 ev isini sevmiyorum yapinca guzel yaparim ama yoramam kendimi zaten benimkini de buna programladim..simdilikk bisey yokk bakalimm ilerde degismezse iyiii:hulya:doktuklerini temizlemezse bilir acarim sesimi soylenirimm sesimi duyacagina temizlemeyi tercih eder zatenn:))her sabah copleride atar sagolsun.hastayken bisey demez ama ben kendimden rahatsiz olurum..bende utu yapan,camasiri makinaya atan toz bezi elinde es isterdim vazgectim simdiiiii..

Son düzenleme:
annenin eşini istemediği kadar varmış:delphin:daha 2,5 aylıkken böyleyse ilerisini düşünemiyorumkafamçokkarıştı bizim pek yapabileceğimiz yok sen eşini bi uzmana götür.

ya açıkcası ben bu konuyu yazalı bayağı oldu arka sayfalara düşmüştü ama yine gündeme geldi sanki. evet o sıralar bayağı moralimi bozan beni üzen şeyler yaşatmıştı bana fakat o zaman yaşadığımız bu problemi atlattık ve yaptığından o da utandı özür diledi. tabi utanması özür dilemesi bir daha yapmayacağı anlamına gelmez ama en azından bu kadar aşırı yapmamasını diliyorum. ha bu arada annem eşimin bu yönünü bilmez görmedi çünkü sadece benim anlattığım kadarını biliyor ve eşimin bu kadar titiz ve temzi olması annemin eşimde en sevdiğim yönü:))

Back
X