titizlikten cikan tatsizlik

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
benim gibi olaniniz varmi bilmem ama kagita bile temizlik plani yaptim evdeyim calismiyorum cok titizim asiri derece kapinin saplarini kimse ellemicek tuvalete giren zaten cinnet geciriyorum tuvalete gitmemej icin su icmiyorum her gun temizlik hergu yaptigim halde hafta da bir gun buyuk temizlik simdide fayans aralarina taktim bise bulmam lazim temizlemek icin esimlede tartistigim konu tuvalet kapagini kapatmiyor baskasida sinir oluyorum fayansi her gun sildigim halde su dalasi istemiyorum ufff nasil kurtulabilirimm bu titizlikten

Temizlik cok güzel birsey bende titizimdir.Yurtta kaldıgım zamanlarda odam sürekli derli topluydu.Gelen arkadaslarıma bazen nefes aldırmazdım.

Ama cok fazlası sizin icin zarar tabii benim yurtta tanıdıgım bir arkadasta böyleymis annesi decok titizmis.Doktora filan gitmisti kız.

titiz temiz insanlari severim pasakliyi yargilamam etmem ama hic biseyini yiyemem icemem.tozlara pislikleree firsat yok :) fazla esyayi da sevmem bir odada olmasi gereken kendimi biraz nikahta keramet vardaki cihanin huyu kizkardesimede nefes aldirmazdim daha sana gelmicem diyor temizlii azalt diyorr

Uzmanı değilim ama obsesif bozukluk olabilir.Nette araştırınca belirtileri arasında çıkıyor zaten
-Aşırı düzen ve temizlik, örneğin kişi her gün evin her tarafının tozlarını alır ve eğer bir yer eksik kalırsa büyük bir sıkıntı ve rahatsızlık yaşar

Bence kendine farklı uğraşlar bulmalısın.Hobiler edinmelisin.Bir ara çalışma hayatından uzak kalmıştım,halıların püsküllerine takmıştım.Kim geçse peşinden düzeltiyordum:gitme: Kendini başka başka şeylere kanalize edersen,takıntılarından kurtulursun canım.Temizlik güzel şey canım ama sinir sisteminden önemli değilolumunekankayizsmile

başka şeylerle ilgilenin.. fazla temizlik hasta yapıyor... insnlar. mikroptan ölmüyor:))) bazen o mikroplara sayasinde vücucumuzun savunma mekanizması gelişiyor...
bakmazan görmezsin.
senin ki boşluktan...
asıl sık temizlik yaparsan hasta olucan .. el örgüsüne başla hazır önümüz kış atkı ör.. yelek ör...

ne güzel vaktini bunlarla doldur...

%90 koç- başaksın sen :))

teemizlik cok güzel birseyde
yazdiklarini okuyunca caninin kiymetini bilmedigin gecti icimden
gercekten ben okurken bi sknti basti kendine bunu yapma
tamam temiz biri ol amenna ama tuvalate gitmemek icin su icmiyorum diyorsun
yarin cocuklarinda ayni olacak yada bu durumdan cok rahatsiz olacaklar..
bak caninin degerini bilmiyorsun yarin hasta filan olursun Allah korusun
uzmana danis yine yap ama böyle yapma

teşhis doğru her şey kafada bitiyor acil ama çok acil pisyatri uzmana başvurun ama dikkatli olun gitiğiniz dr. Genç olmasın!

teşhis doğru her şey kafada bitiyor acil ama çok acil pisyatri uzmana başvurun ama dikkatli olun gitiğiniz dr. Genç olmasın!

ya konuyla alkasiz ama neden genc olmasin dediniz?anlamaz diyemi

Acilen bir doktora başvurun . Ne kendinize , ne de eşinnize hayatı zehir etmeyin a.s

evet canim sinir oluyorum sorma bagrip caririm sonra aman alttarafi tuvalet banyo diyorum pisman oluyorum ama sonra yine ayniyim zaten esime diyorum herhalde bu yuzden cocuk olmuyor jinekologa gitcem ama cocugum olursa daginik olamaz gebertirim dermisim:) bugunde daa simdi bitti oturma odayi sildim dizime bakiyorum rahat rahat gecen esimin yigeni bizde kaldi turkcede bilmiyor iki katli yatk var uzerine pis pantolunu koymus rahatsiz oldum gittikten sonra komple evi temizledim onu oraya koydu diye ya piskoloklarada inanmam gitmistim hicte ise yaramadi wallaha anca ev odevi gibi ders veriyodu manyak kari kendi kendime yapmaliyim birde kagit havlumu diyolar bir rol tuvalete gidiyor kagit dayanmiyor bana

Başka bir doktora gitmeyi dene bence.Ama en önemlisi kendine gerçekten zevk alacağın başka uğraşlar bulmak.Tedaviler öyle hemen ilk günden yanıt vermez,sabırlı olmalısın.Eşine de kandine de dünyayı dar etme.Bugüne kadar temizlik yapıp madalya alanına rastladın mı.ohaoldumsmile

wallaha yorulmayi bosver isim bittikten sonra koltuga rahatca uzaniyorumya yeter bana mutlu oluyorum ha bu arada yay burcuyum

ayyy benim halam çatıya çıkar çatıyı kenarında olan deresi var ya onları bile temizler yalan söylemiyorum kızlar bigün çıkmış çatıya bu yine temizlik yapıyo sonra bi düşmüş 8. katta oturuyo düşmüş ama allahtan çekme katta oturuyo ay bi gülüyoz buna vücudu morarmış acaib temizlik manyağıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende çok yıkanıp çok çamaşır yıkıyordum .Ev normalde dağınıkda olsa olur ama aklıma taktığım temizlik olsun yeter .2 banyoda yarım kilo şampuanı harcadığıma inanırmısınız.Şimdi 750 gr şampuan bir ayı geçiyor hergün duş almak şartı ile.Dr ilaçlar veriyor ve tavsiyelerde bulunuyor yavaş yavaş bunu aşmaya çalışıyorsunuz:).Bana anlatmışdı bir kere çok temiz ellerini sıksık yıkayan birisi ile beraber çöp karıştırma türü bir egzersiz yapmışlar.siz ve ilaçlarla oluyor tek başına ilaçlar veya tek başına sizin gayretinizle zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…