Temizlik cok güzel birsey bende titizimdir.Yurtta kaldıgım zamanlarda odam sürekli derli topluydu.Gelen arkadaslarıma bazen nefes aldırmazdım.
Ama cok fazlası sizin icin zarar tabii benim yurtta tanıdıgım bir arkadasta böyleymis annesi decok titizmis.Doktora filan gitmisti kız.
titiz temiz insanlari severim pasakliyi yargilamam etmem ama hic biseyini yiyemem icemem.tozlara pislikleree firsat yok :) fazla esyayi da sevmem bir odada olmasi gereken kendimi biraz nikahta keramet vardaki cihanin huyu kizkardesimede nefes aldirmazdim daha sana gelmicem diyor temizlii azalt diyorr
Uzmanı değilim ama obsesif bozukluk olabilir.Nette araştırınca belirtileri arasında çıkıyor zaten
-Aşırı düzen ve temizlik, örneğin kişi her gün evin her tarafının tozlarını alır ve eğer bir yer eksik kalırsa büyük bir sıkıntı ve rahatsızlık yaşar
Bence kendine farklı uğraşlar bulmalısın.Hobiler edinmelisin.Bir ara çalışma hayatından uzak kalmıştım,halıların püsküllerine takmıştım.Kim geçse peşinden düzeltiyordum:gitme: Kendini başka başka şeylere kanalize edersen,takıntılarından kurtulursun canım.Temizlik güzel şey canım ama sinir sisteminden önemli değilolumunekankayizsmile
teşhis doğru her şey kafada bitiyor acil ama çok acil pisyatri uzmana başvurun ama dikkatli olun gitiğiniz dr. Genç olmasın!
Hiç yorulmuyormusunuz? kafamçokkarıştı[/QUayy ben temizlik yaparken kaptırıyom kendimi yaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?