ben evde ev halimle gezdigim icin tuvalete disari kiyafetimle girmem chlor cif cok kullanoyorum diye disardanda kimseye gitmem
Suların neden tükendiği anlaşılıyor..... :))))))))))))))))))))
Allah sabır versin eşinize sizinki titizlik değil... başak burcu vekoç burçları temiz-titiz olur ama sizinki tamamen takıntı olmuş... hastalık boyutundasınız...zaten siz bu hastalığı kabul etmediğiniz için devam ediyor....
yoksa ÖLÜm korkusu mu sardı sizi....
siz temiz oolsun diye kullandığınız temizleyici kimyasallar yüüznden insanlar kanser oluyor...
bu temizlik hastalığı insanı öldürür ilk önce bunu kabul et. sokata yaşayan binlerce bnsan var hepsi pislik içinde hangisi öldü pislikten ....
bizim bu şehirde 20 yıldr sokakta yaşayan biri var okadar da dikkat etmez senden benden sağlıklı ..
fazla belgesel seyretmeyin yok bakteri ürer ürer hastalık yayar....bizim vücudumuz öyle güçlü savunma üretiyor kii ..bakteriler vız gelir tırıs gider...:)))))
kendini özgür bırak aman boşver de... bakterilerin mikropların vücudunuza girmesine izin verin... onlar vücudunuzn daha büyük savunma yapmasına neden olur... ne kadar mikrop o kadar güçlü savunma....
benim bir yakınım sizin kadar temiz çocuk baktı doktoru sen ne yapıyorsun diye kadını ikaz etmiş... sen bu şekilde çocuğun iyilik değil kötülük yapıyorsun.. bu çacuğun savunma mekanizmasının gelişmesi için biraz mikroplarla başbaşa kalıcak.. doktorlar haklılar bu senin içinde geçerli ...sen ne kadar temiz olursan hastalanma olasılığın o kadar yüksek....
hayata birkez daha gelmeyeceksin ömrünü mikropla savaşmaya mı adayacaksın ...mikropla savaş olurmu...?