titizlikten cikan tatsizlik

amaan bazen benim evi b.k götürür ama ben keyfimde olurum. kaç kere gelicez dünyaya kocişimle vakit geçirmek gibisi varmı?

ayy hayat çok zor

ya oylede esim restaurantta caliyor oglen gider gece 2 3 gelir napim baska bende hafyalik cif chlor kullaniyorum ellerim catliyor bazenn wallaha

gençken böle çok çok titiz olanların yaşlanınca sonları iyi olmuyormuş diye duymuştum ,kendine meşgale başka şeyler bul bi şeye sabitlenme derim...

calisiyor yani evim hergun ayni hayatta pis olmaz daginik hic olmaz yaptimmi odada ne varsa silip dokuyorum

bir sali gunuu evde gezer tozariz ama eve gelince o ps oynar bende aksam gece farketmez supurur silerim

reyhancım daha önceki konularına da baktım da,sen de genel anlamda bir takıntı durumu olmuş.Gurbette olman ya da diğer problemlerin yüzünden olabilir.Gerçekten vakit geçirmeden bir yardım almalısın bence.

ya bu klozet kapağı takıntısı bende de var benım eşımde kapamıyo o kapağı bende çok kızıyom ama dınlemıyo kapat kapağı oyle çek sıfonu dıe 50 bın kez dedım ama yok umrunda deıl ama ben çok aşırı tıtız deılım yanı yanlızım yaşadığım şehırde bı eşım bı ben haftada bı kez derın temızlık yapıyom kalan gunlerde oyle toparlıyom falan temız oluyo oyle abartırsam olmaz kafayı yerım ben canım sende dıkkat er vallaha çağın hastalığı halıne geldı bu titizlik bı şekılde kurtul yoksa olan gençlığıne olur allah korusun boşver hayatın tadını çıkar

Yazık canınıza,yapmayın.Belli ki engel olamıyorsunuz,o zaman bir uzman yardımı alın kesinlikle.bilmiyorumkismile

siz temizlik içinmi geldiniz dünyayabenneyaptımkine bu titizlik aaa siz kendinizi hiç düşünmüyorsunuz belli acil uzmana görünün böyle hayat geçmez

Bizede az titiz biri lazım bende tam tersi dağınık ve vurdumduymazım bana da çare var mıdır kaydirigubbakcemile3
Benimde erkek arkadaşım titiz bende onunla yapamam diye vazgeçtim

yaa bende 100 kere dedim sonunda kizdi ama simdi bakiyorum kapiyor yine biliyorummm biraz fazla oluyorum ama bakim dedim benim gibi olan varmii acaba her gun ayni is birde 1gunn buyuk temizlikk sacma aslinda ama napimm

bilmiyorumkismile sizinki titizlikden cikmis bi takintiya dönüsmüs Yardim alin bu huzursuzlukdan kurtulun

çocuğun yoksa çocuk yap onunla ilgilenirsin unutursun canım bende çok titizdim yine öyleyim ama çocuk olduktan sonra biraz vurdumduymaz olmaya çaışıyorum
fayans araları içinde derz kalemi al canım boya bi güzel bembeyaz oluyoropuyorumnanaktan

ayyy zamanla hastalık durumuna gelıyor valla temızım ama bu kadarda degıl oyle hergun ev temızlemem haftada bır ıkı kez

ama dun esım kuzenıne gıttık delırtı benı resmen cıldırmıs

bulasık makınasına bulasıkları koyacaz resmen yıkıyor duruluyor oyle yerlestırıyor dusunun tencere tava cıflıyo detarjanlıyo ustune ustluk bırde duruluyo oyle koyuyo

bende butun bulasiklari sabunlarim tencereleri ciflerim oyle koyarim daha temiz olur pis pis koymam

ben evde ev halimle gezdigim icin tuvalete disari kiyafetimle girmem chlor cif cok kullanoyorum diye disardanda kimseye gitmem

Belli bu takıntılarınızdan siz de rahatsızsınız ki konu açmışsınız,geyik bölümü de değil hani..
İnatla psikoloğa da gitmiyorsunuz..
Eeeee biz ne yapalım ki?
Bu işlerin ilacı var,terapisi var,buradan bizden ne istediğinizi anlamadım..

ben evde ev halimle gezdigim icin tuvalete disari kiyafetimle girmem chlor cif cok kullanoyorum diye disardanda kimseye gitmem

Suların neden tükendiği anlaşılıyor..... :))))))))))))))))))))
Allah sabır versin eşinize sizinki titizlik değil... başak burcu vekoç burçları temiz-titiz olur ama sizinki tamamen takıntı olmuş... hastalık boyutundasınız...zaten siz bu hastalığı kabul etmediğiniz için devam ediyor.... yoksa ÖLÜm korkusu mu sardı sizi....
siz temiz oolsun diye kullandığınız temizleyici kimyasallar yüüznden insanlar kanser oluyor...

bu temizlik hastalığı insanı öldürür ilk önce bunu kabul et. sokata yaşayan binlerce bnsan var hepsi pislik içinde hangisi öldü pislikten ....

bizim bu şehirde 20 yıldr sokakta yaşayan biri var okadar da dikkat etmez senden benden sağlıklı ..

fazla belgesel seyretmeyin yok bakteri ürer ürer hastalık yayar....bizim vücudumuz öyle güçlü savunma üretiyor kii ..bakteriler vız gelir tırıs gider...:)))))

kendini özgür bırak aman boşver de... bakterilerin mikropların vücudunuza girmesine izin verin... onlar vücudunuzn daha büyük savunma yapmasına neden olur... ne kadar mikrop o kadar güçlü savunma....
benim bir yakınım sizin kadar temiz çocuk baktı doktoru sen ne yapıyorsun diye kadını ikaz etmiş... sen bu şekilde çocuğun iyilik değil kötülük yapıyorsun.. bu çacuğun savunma mekanizmasının gelişmesi için biraz mikroplarla başbaşa kalıcak.. doktorlar haklılar bu senin içinde geçerli ...sen ne kadar temiz olursan hastalanma olasılığın o kadar yüksek....
hayata birkez daha gelmeyeceksin ömrünü mikropla savaşmaya mı adayacaksın ...mikropla savaş olurmu...?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…