- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
canm çekingenlikten bazen ergenlikte üzerimize kurulan baskıdan ben elimden fincan bile düşürdüm buna bağlıyorum
canm bence doktora git bende gitmeyi düşünüyorum insanı utandırıyo bazen bu durum mesela benim dayımdada var bu bence ya aileden geliyor yada çekingenlikten ben zor bi ergenlik geçirdim babamın psikolojik rahatsızlığı vardı üzerimde kalan izi olabilir diye düşünüyorumevet dedıgın dogru olabılır bende de cekıngenlık vardır zaten .ama sevgılımden ben hıc cekınmem kı gayet rahatım onun yanında.bugun erkek arkadasımın annesını zıyaret ettık .tıtreme korkusuna cay ıcemedım .cayı soguttum anca oyle ıcebıldım .evet annesınden azcık da olsa cekınırım ama ,cok sık gıder gelırım aramızda bır yabancıık durumu yoktur.gırgır samata muhabbet ederız .gayet rahatım yanların da ama ,gel gor kı su cay servıslerı kabusum oluyor benım .ıcmeyecegım de dıyemıyorum ayıp olur dıye .ıcmeye kalkarsam da elım tıtrıyor .kadın farketse dıyecek yanı ne bu bunaklar gıbı tıtrıyor demez mı ama .der yanı .kasılıyorum ıster ıstemez ben de.acaba doktora gorunsem bunun kesın cozumu olur mu?
Bence bu tür sağlık konularını burda birilerine soracağına dr.a git daha iyi. Yanlış yönlendirmeler olabilir veya ciddi bir durumun olabilir.
ya aynısı banada oluyo inan moralim çok bozuluyo.çekingen değilim hemde sadce vucüdum böle bi reaksiyon vermeye başladı hiç anlamış değilim.eskiden hiç böle bi sorunum yoktu ama benimde ellerim titiriyor ve yeni tanıdığım veya stres olduğum ortamlarda direk çarpıntıyla birlikte ellerim titriyor.bedenim böle bi reaksiyon gösteriyor.
canm bence doktora git bende gitmeyi düşünüyorum insanı utandırıyo bazen bu durum mesela benim dayımdada var bu bence ya aileden geliyor yada çekingenlikten ben zor bi ergenlik geçirdim babamın psikolojik rahatsızlığı vardı üzerimde kalan izi olabilir diye düşünüyorum
ergenlık donemım benım de zor bır surecten gectı .o'nun etkısı olabılecegını hıc dusunmemıstım .ben oyle cok cekıngen bırı degılımdır ama herkez de oldugu kadar az da olsa ılk gırdıgım ortamda hafıften cekınırım .o cekıngenlıgım de 15 dk surer yanı .tanıdıkca rahatlarım .
işte evet aynen boyle bırsey bende kı .elımde degıl vucut kendı kendıne reaksıyona gecıyor .tıtremeyeyım dıye kasınca kendımı bu sefer de goguslerım tıtrıyor saka gıbı .eskıden ben de de boyle bırsey yoktu.son 4-5 ay da oldu ne olduysa.
Hipertiroid olabilir..ben de ellerimin titremesinden doktora gittiğimde hipertiroid teşhisi koydu..verdiği ilaçlarla atlattım ve şuanda titremiyor canım..bence doktora gitmelisin hemen..geçmiş olsun
aynı şekilde son aylarda arttı hiç anlamadım kontrol etmeye çalıştıkça dahada sarpa sarıyor anlamış değilim.heyecan yapan bi insanda değilim normalde ama bilmiyorum birden saçma bi şeklde zincirleme reaksiyonlar başlıyo sosyal hayatımı çok olumsuz etkliyo acaba psikolojik bişey mi.sende de çarpıntı oluyo mu acaba
kızlar sigara kullanıyomusunuz bu arada ben sigara içmeden yoktu böyle sıkıntım
canım sen ilk psikiyatriste mı yoksa dahılıyeye mı gorundun .
hipertiroidı arastırdım sımdı ;bazı bulgular bana cok uyuyor gercekten .carpıntı ve kılo kaybım var,sıcaga tahammul edemıyorum.tırnaklarım kolaylıkla kırılır .adet duzensızlıgım sık sık olur.bunlar bana gercekten uyuyor.
aynen cnm sosyal hayatımı benım de cok etkılıyor .cok utanıyorum kahve ıcerken fılan tıtrerım dıye cok korkuyorum .ama yemek yerken tıtremıyorum sadece sıcak ıceceklerde tıtrıyorum .carpıntıyla bırlıkte goguslerım de tıtrıyor canım .goguslerımın tıtremesı ama ,vucudumu kastıgımdan kaynaklanıyor .tıtremeyeyım dıye kasıyorum kendımı kastıkcada anlamsız yerlerım tıtrıyor.aynı şekilde son aylarda arttı hiç anlamadım kontrol etmeye çalıştıkça dahada sarpa sarıyor anlamış değilim.heyecan yapan bi insanda değilim normalde ama bilmiyorum birden saçma bi şeklde zincirleme reaksiyonlar başlıyo sosyal hayatımı çok olumsuz etkliyo acaba psikolojik bişey mi.sende de çarpıntı oluyo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?