titriyorum...

canım aynı titreme sorunu uzun zamandır bende de var (7 sene). bende sosyal fobi vardı hala tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum. benim elim değil de boynum titriyor. taktıkça daha kötü oluyor. ilaç kullanımının ilk başlarında geçmişti son bi kaç aydır (ilaç kullanalı 1 sene oluyor) tekrar başladı. psikoloğa da kaç aydır gidemiyorum maddi sorunlar nedeniyle. psikoloğa çekinip söyleyeymiştim ( söylemem lazım. psikoloğun daha çok faydası oluyor ilaca göre. çünkü benim kafamın içinde olan bişey bu. fizyolojik değil, psikolojik :S

evet canım şikayetlerin aynen bende olduğu gibi..hipertiroid çarpıntıda yapar kiloda verdirir...ben önce dahiliyeye gittim..orda hipertiroid olduğumu anlayıncada endokrinolojiye gittim

tesekkur ederım canm . o zaman ben de ılk basta bır dahılıyeye gorunıyım .artık o nereye gonderırse ona gore tedanıye baslarım .ıns .atlatırım bu durumu sosyal hayatımı gercekten cok etkılıyor .hanı oyle abartılı cekıngen bırı olsam ınsanlar,cekıngen oldugundan tıtrıyor der.ama ben arkadas ortamımda cok rahatımdır hıc tanımadıgım ortamda ılk 15 dk cekıngenlık yasarım ve hemen rahatlarım .yanı ınsanlar da farklı bır profıl cızmekten korkuyorum ,cekıngen olsa tıtrer anlarız da cekıngen de degıl nıye tıtrıyor bu kız derler .

aynen.çok sinir bozucu en kısa zamanda bende bi doktora gideyim

tesekkur ederım cnm .

Rica ederim canım..gerçekten çok rahatsız edici birşey..inşallah bir an önce atlatırsın..benim ellerim titrediğinde eve bardak dayanmıyodu..habire bardak kırıyordum..elimi yakıyodum çayla:) hele dışarda..birilerinden birşey alıp vermek istemiyodum..ellerimin titremesini yanlış anlıcaklar diye:)

çesitlı nedenlerden dolayı demek kı hemen hemen cogu kısı de gorunebılır bır durum .benım de sart oldu zaten doktora gorunmem.
inş.canım sen de atlatır saglıgına kavusursun .bende..

evet ya dısarıda ben de cok utanıyorum.o yuzden hep soguk ıcecekler ve buyuk kupa bardakları tercıh edıyorum .yoksa oyle cay turk kahve fıncanı elımden dustu dusecek oluyor
son 4-5 ayda bunu farkedıyordum ama cok kafama takmıyordum .bugun de erkek arkadasım dedıgın de kafama takıldı .demek kı dısarıdan farkedılıyor
inş.canım atlatırım .bu durum ozguvenımı de zedelıyor .

ya canım o sorun bendede vardı, yeni tanıştığım insanların yanında ellerim titriyordu, özellikler bişey yiyip içerken

hatta geçen platonik aşkım gelmişti ona çay götürürken ellerim titredi rezil oldum yaaaa

Çok geçmiş olsun. Aynı sorun benim oğlumda da var. Dortor tahlillerde b12 eksikliği gördü ayrıca başka sonuçlar istedi.Şimdi onların sonucu na göre bakalık ne diyecek ,bekliyoruz.

benim deönce sadece ellerim bir bir süre sonra da bütün vücüdum titremeye başladı. doktora gittim hormonal bir rahatsızlığım varmış. sen de doktora git. ben tedavi olunca bütün titremelerim geçti.doktora git arkadaşım

geçmiş olsun cnm. psikolojik olabilir bende de bazen oluyor ama bu organik mi psikolojik faktörlerden mi önce bunu anlamak lazım. benim boynumda düzleşme var mesela ve gitgide ilerliyor, dolayısıyla kollarıma güçsüzlük yaptığı dönemler oluyor. bu dönemlerde ellerim titrer çünkü kaslar zayıflıyor ama çok sıkıntılı olduğum dönemlerde psikolojik hafif bi tereme de oluyor o ayrı...boyun ağrın falan varsa onu da değerlendir. dediğim gibi herşeyi psikolojiye bağlamadan önce organik olmadığını ispatlamak lazım. bak elfride hormonal bi hastalık demiş bunu da yeni öğrenmiş oldum :26:

hepınıze tesekkur ederım arkadaslar.
pazartesı gunu randevum var.neymıs problemım cok merak edıyorum .
sonucu yazarım . benımle aynı sorunu yasayan tum arkadaslara acıl sıfalar dılerım.

Bende de ara ara nedenini bilmedigim bir titreme olurdu vücudumda heyacan olsun veya olmasın bazen oluyordu ve cogunlukla ellerim titrer benim cevremden de cok farkediliyor ama bende yaklasık 6-7 yıldır var, sinirsel denmisti B12 eksikligimde var..
Gecmis olsun..

Kansızlık ve demir eksikliğinden olabilir canım, bana da oluyordu önceden şu anda demir hapı kullanıyorum ve yok oldu.

geçmiş olsun insan beynininde bir sınırı var sıkıntı ve sorunlarla baş edemeyince istem dışı titreme tik gibi tepkilerde beden verebiliyor yani depresyon veya panikatak hastalarındada olabiliyor
bende üniversiteyden heyecanlanınca falan sınavlarda ellerim zangır zangır titrerdi çok kafama takardım ama zamanla geçti sanırım sendekide o tarz bişe kafana takarsan daha çok artar takma bırak koy gitsin

bende biriyle hararetli bişi konuşuyorsam genelde vücudum titrer öyle böyle değil kendimi çok sıkıyorum heralde ondan ama

oof o sorun bendede var ya çok can sıkıcı bişey..bende yeni bir ortama girdiğimde elim titrer çoğu zaman çay bile içmem..bendede yeni bi kaç aydır başladı..geçenlerde doktora gittim vitamin testi istedim yaptı b12 vitaminim yerlerde geziyor..ilaç yazdı ialacı kullandığımdan beri çok şükür geçti..tadavi olun arkadaşlar yoksa beraberinde özgüven eksikliği sosyal fobi hatta depresyonuda getiriyor..Allah hepimize acil şifalar versin..

bende biriyle hararetli bişi konuşuyorsam genelde vücudum titrer öyle böyle değil kendimi çok sıkıyorum heralde ondan ama

o sosyal fobi cnm. özellikle hakkını arama esnasında çarpıntı, titreme vs. özgüvenle alakalı. bende de oluyor, ben yeniyorum o hortluyor sağolsun

hepınıze tesekkur ederım arkadaslar.
pazartesı gunu randevum var.neymıs problemım cok merak edıyorum .
sonucu yazarım . benımle aynı sorunu yasayan tum arkadaslara acıl sıfalar dılerım.

suzanscığım sonucu bildir lütfen cnm. inşallah çok kolay halledilen bişey çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…