- Konu Sahibi Caulfield-
-
evet canım şikayetlerin aynen bende olduğu gibi..hipertiroid çarpıntıda yapar kiloda verdirir...ben önce dahiliyeye gittim..orda hipertiroid olduğumu anlayıncada endokrinolojiye gittim
tesekkur ederım canm . o zaman ben de ılk basta bır dahılıyeye gorunıyım .artık o nereye gonderırse ona gore tedanıye baslarım .ıns .atlatırım bu durumu sosyal hayatımı gercekten cok etkılıyor .hanı oyle abartılı cekıngen bırı olsam ınsanlar,cekıngen oldugundan tıtrıyor der.ama ben arkadas ortamımda cok rahatımdır hıc tanımadıgım ortamda ılk 15 dk cekıngenlık yasarım ve hemen rahatlarım .yanı ınsanlar da farklı bır profıl cızmekten korkuyorum ,cekıngen olsa tıtrer anlarız da cekıngen de degıl nıye tıtrıyor bu kız derler .
bende de var aynısı.arkadaşlar hipertiroid demiş ama ben aksine hipotiroidim.yalnız romatizmam çözülmeden önce ağrılarımdan dolayı beyin ve sinir cerrahına gittim boyun fıtığımıyım diye.doktor aşırı sinirlerimin gergin olduğunu söylemişti hatta ellerin bile zangır zangır titriyor demişti.ben de o zamana kadar tansiyona bağlı oluyor sanıyordum.meğer sinirselmiş.zaten romatizmamda snirsel bi romatizma antidepresanla tedavi ediliyor.kısacası sinirsel bi durumda olabilir.bi dahiliyeye gidebilirsin.hatta aile hekimine git o seni kime gitmen konusunda yönlendirir
tesekkur ederım canm . o zaman ben de ılk basta bır dahılıyeye gorunıyım .artık o nereye gonderırse ona gore tedanıye baslarım .ıns .atlatırım bu durumu sosyal hayatımı gercekten cok etkılıyor .hanı oyle abartılı cekıngen bırı olsam ınsanlar,cekıngen oldugundan tıtrıyor der.ama ben arkadas ortamımda cok rahatımdır hıc tanımadıgım ortamda ılk 15 dk cekıngenlık yasarım ve hemen rahatlarım .yanı ınsanlar da farklı bır profıl cızmekten korkuyorum ,cekıngen olsa tıtrer anlarız da cekıngen de degıl nıye tıtrıyor bu kız derler .
çesitlı nedenlerden dolayı demek kı hemen hemen cogu kısı de gorunebılır bır durum .benım de sart oldu zaten doktora gorunmem.canım aynı titreme sorunu uzun zamandır bende de var (7 sene). bende sosyal fobi vardı hala tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum. benim elim değil de boynum titriyor. taktıkça daha kötü oluyor. ilaç kullanımının ilk başlarında geçmişti son bi kaç aydır (ilaç kullanalı 1 sene oluyor) tekrar başladı. psikoloğa da kaç aydır gidemiyorum maddi sorunlar nedeniyle. psikoloğa çekinip söyleyeymiştim( söylemem lazım. psikoloğun daha çok faydası oluyor ilaca göre. çünkü benim kafamın içinde olan bişey bu. fizyolojik değil, psikolojik :S
Rica ederim canım..gerçekten çok rahatsız edici birşey..inşallah bir an önce atlatırsın..benim ellerim titrediğinde eve bardak dayanmıyodu..habire bardak kırıyordum..elimi yakıyodum çayla:) hele dışarda..birilerinden birşey alıp vermek istemiyodum..ellerimin titremesini yanlış anlıcaklar diye:)
bende biriyle hararetli bişi konuşuyorsam genelde vücudum titrer öyle böyle değil kendimi çok sıkıyorum heralde ondan ama
hepınıze tesekkur ederım arkadaslar.
pazartesı gunu randevum var.neymıs problemım cok merak edıyorum .
sonucu yazarım . benımle aynı sorunu yasayan tum arkadaslara acıl sıfalar dılerım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?