tlf ses kayıt yapma

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
slm arkadaşlar bi tanıdığımızın karısı kv telefonuna telefon görüşmelerini kaydeden program indirmiş !!kayınvalidesi ise gelinini çekiştirmiş!! Gelin de eşine , annen benim Hakkı'mda konuşuyor ben görüşmeleri kaydetmek için annenden gizli onun tlf program indirdim ve görüşmeler bana mail olarak geliyor demiş .....ben böyle program olduğunu biliyorum ama mail olarak gelir mi görüşmeler ilk defa duydum size bi sorayım dedim ha bu arada onlarda boşanıyor Ada'm anneme böyle bişey yapan insandan herşey beklenir demiş zaten aylardır araları kötüydü bu konu da üstüne tuz biber olmuş ama kayın validenin ses kaydından haberi yok duyarsa dava açar diye kimse söylememiş

Evt kötü olmuş araları bozuktu zaten kv ise oğlum onu umursamıyor filan demiş konuşmasında kız da iyice sinir olmuş ve eşine anlatmış tartışmışlar

Bu suç yalnız .
Mahkemede delil olarak bile sunulsa ses kaydı alan kişinin başı fena ağrır .
İnsanlar böyle saçma şeylere neden gerek duyarlar anlamam . Eşinle aran iyiyse boşver kayinvalideyi , eltiyi .
Bizim hakkımızda konuşmayan akraba teyze , hala var mı acaba ? Mutlaka dedikodumuzu yapıyorlardır ama ben bilmek istemem .

Bu suç yalnız .
Mahkemede delil olarak bile sunulsa ses kaydı alan kişinin başı fena ağrır .
İnsanlar böyle saçma şeylere neden gerek duyarlar anlamam . Eşinle aran iyiyse boşver kayinvalideyi , eltiyi .
Bizim hakkımızda konuşmayan akraba teyze , hala var mı acaba ? Mutlaka dedikodumuzu yapıyorlardır ama ben bilmek istemem .
Yani kocasına yapsa oda suç ama bi nevi anlarımda kv yapmak çok saçma tabi

Belli biseyi neden böylesi sekilde ortaya cikartma geregi duymuski,ne gecmis eline hangi kv yapmaz ki:KK53:

Belli biseyi neden böylesi sekilde ortaya cikartma geregi duymuski,ne gecmis eline hangi kv yapmaz ki:KK53:
Valla bende hem kız adına üzüldüm hemde güldüm eşim arkadaşına demiş hangi kv gelinini çekiştirmez ki bari senin konuşmalarını dinleseydi arkadaşı da gülmüş demiş kafası nelere çalışıyo diye zaten araları kötüydü ayrılacaklardı bu. Konudan sonrada tamamiyle ayrılmaya karar vermişler

Kim kimin hakkında konuşmuyor ki.. Kendimizi duşunelim, bizde herkes hakkında konuşuyoruz muhakkak.. Çok gereksiz birşey..hatta piskopatlık bu

Ben olsam bende boşanırım kadından.
Evliliğin iki kişiden oluştuğunun farkında olmayanlar evlenmesinler bi zahmet.
Zaten kötüydü ve kv gelin bir birlerini sevmiyorlardı daha doğrusu kv kızı hep küçük görüyordu kız da böyle bişey yapmış yani bu kayıt olmasa bile ayrılacaklardı zaten

Kim kimin hakkında konuşmuyor ki.. Kendimizi duşunelim, bizde herkes hakkında konuşuyoruz muhakkak.. Çok gereksiz birşey..hatta piskopatlık bu
Eşim bana sordu sen yaparmıydın dedim anneni görünce laf sokmalarından uzun süre kendime gelemiyorum bide ses kaydı yapsam psikolojim bozulur en iyisi hiç dinlememek :KK53:

Yani kocasına yapsa oda suç ama bi nevi anlarımda kv yapmak çok saçma tabi
Konuşmayan kayinvalide , görümce , elti yoktur şu dünyada imkansız yani :-)
Kadın öyle işlere hiç girmeseymiş keşke en azından kocasıyla bu noktaya gelmezlerdi .

Eşim bana sordu sen yaparmıydın dedim anneni görünce laf sokmalarından uzun süre kendime gelemiyorum bide ses kaydı yapsam psikolojim bozulur en iyisi hiç dinlememek :KK53:
:D aynenn.. Arkamdan konuşulduğunu zaten biliyorum, bide onları duysam yuzlerine bakmak gelmez içimden.

Konuşmayan kayinvalide , görümce , elti yoktur şu dünyada imkansız yani :-)
Kadın öyle işlere hiç girmeseymiş keşke en azından kocasıyla bu noktaya gelmezlerdi .
Zaten araları çok kötüydü bi ara dilekçe verdiler vazgeçtiler ama sürekli boşanıcaz diyorlardı

Zaten kötüydü ve kv gelin bir birlerini sevmiyorlardı daha doğrusu kv kızı hep küçük görüyordu kız da böyle bişey yapmış yani bu kayıt olmasa bile ayrılacaklardı zaten
Kendini kv ye karşı haklı çıkarmak isterken kendini çok küçük düşürmüş.
Kim hangi sebeple olursa olsun böyle bir fiili hoş bulmam ben.:KK66:

Back
X