- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Aynen bende yanlış yapmış tabiKendini kv ye karşı haklı çıkarmak isterken kendini çok küçük düşürmüş.
Kim hangi sebeple olursa olsun böyle bir fiili hoş bulmam ben.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende yanlış yapmış tabiKendini kv ye karşı haklı çıkarmak isterken kendini çok küçük düşürmüş.
Kim hangi sebeple olursa olsun böyle bir fiili hoş bulmam ben.![]()
Kadın artık rahat rahat boşanır yapmadığı bir şey kalmamış :)))))Yok araları uzun zamandır kötüydü zaten
:)) Ada'm da gülüyormuş ya bu kadın dan korkulur neler düşünmüş filan diyormuşKadın artık rahat rahat boşanır yapmadığı bir şey kalmamış :)))))
Aynen bende öok şaşırdım yaptıklarınaNe sinsi ve karaktersiz kadınlar var yahu.
Parmaklarım yorulmasıntlf ne arkadaş ya.
söylemeyim dedim ama dayanamadım
tlf ne
harf başı ücret yok ki anlamadım neyse![]()
Hahaha aynenBunun için programa ne gerek var
Zaten kanun gibi bişey gelin kaynana hakkında konuşur kaynana gelin hakkında![]()
Hahaha çokk doğru vallaAslında kv si gelinini cekistirmiyorsa şaşırmali insan..aaa ne oldu bu kadina acaba diye düşünüp hastaneye filan gidilmeli.kayinvalidelerin asıl görevi ve hayattaki en büyük zevki budur..lütfen mahrum edip hayata kusturmeyelim![]()
O zaman insanlar bir birinden nefret ederdi benceHerkes herkesin zihnini okuyabilse ne güzel olurdu.![]()
e doğru demiş kvEvt kötü olmuş araları bozuktu zaten kv ise oğlum onu umursamıyor filan demiş konuşmasında kız da iyice sinir olmuş ve eşine anlatmış tartışmışlar
Yok işte kimse anlamasin kötü düşündüğümü diye mecbur herkes iyi düşünürdü herkes hakkında. İyi düşüne düşüne hep iyi olurdu insanlar. Ütopyalar güzeldir.O zaman insanlar bir birinden nefret ederdi bence![]()