Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar bi tanıdığımızın karısı kv telefonuna telefon görüşmelerini kaydeden program indirmiş !!kayınvalidesi ise gelinini çekiştirmiş!! Gelin de eşine , annen benim Hakkı'mda konuşuyor ben görüşmeleri kaydetmek için annenden gizli onun tlf program indirdim ve görüşmeler bana mail olarak geliyor demiş .....ben böyle program olduğunu biliyorum ama mail olarak gelir mi görüşmeler ilk defa duydum size bi sorayım dedim ha bu arada onlarda boşanıyor Ada'm anneme böyle bişey yapan insandan herşey beklenir demiş zaten aylardır araları kötüydü bu konu da üstüne tuz biber olmuş ama kayın validenin ses kaydından haberi yok duyarsa dava açar diye kimse söylememiş
Aynen zaten araları kötüydü kız da rahat durmamış ya kv dinlesen ne olacak Allah aşkına valla ben sesini bile duymak istemiyorum bide tlf konuşmalarını mı dinliyicem