Tlfnun calmasindan nefret ediyorum

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
158
Tatil geldi bir suru derdim var insanlari aeamadgim halde beni arayip durmalarindan benden beklenti icinde olmalrindan ve yapmak istemdgim seyleri arayip arayip yaptirmaya calismalarindan ve benim onlara istemeye istemeye uardim etmek zorunda olmamdan ve bi yetmez gibi hala kirildim cart curt demeleri den nefret ediyorum. Derdim var beni yanliz birakin ya ben kimseyi aryomuyum ya acmiyorum aramayorum ne bu ya insanlar ndn boyle offfffff kacasim var burdan

nasıl bi yardımdan bahsediyosun..
işin gereği yardımcı olabileceğin konularmı var..

özellikle rahatsız olduğun saatlerde telefonunu kapatabilirsin

bugün işin düşmüyor
ama yarın belli olmaz
kalp kırma çok gerekmedikçe

Hayır demeyi öğrenememiş olmanin sonucları...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gönülsüz yapılan yardım yardıma girmez, yerini de bulmaz zaten.
Bu insanlar senin gönülsüz olduğunu anlamıyor mu, yoksa anlıyor da işlerini gördürmek için umursamıyor mu?
Ne tarz konular bunlar ki seni bu kadar bıktıran?

Bal gibide alıyorlar ama islerine gelmiyor bide yok kirilmis ya diyorki yapmazsan kirilirim ya istemyrm böyle arkadasmi olur ya

nasıl bi yardımdan bahsediyosun..
işin gereği yardımcı olabileceğin konularmı var..

Isle alakali ya ben yaz tatiline girmsm calsmyrm para almyrm ise gel diyolar gelecek olsam izne ayrilmam paramla çalışırım zaten yok yok ben valla bunaldim

Ya benim isim dussede istemem ne yapar eder kendim yaparim iyi niyet bu kadarmi su istimal edilir

şöylede bir durum var
demekki insanlara fazla güven veriyorsun
yoksa borç istemek yada yardım dilenmek
en yakınlarından talep edebileceğin birşeydir

Bal gibide alıyorlar ama islerine gelmiyor bide yok kirilmis ya diyorki yapmazsan kirilirim ya istemyrm böyle arkadasmi olur ya

O zaman sen çok pasif kalıyorsun. Bence onlara kızma gibi bir hakkın yok. Talep edilir yaparsan yaparsın; yapmazsan yapmazsın. Ancak yapıp da söylenirsen sonuç değişmez yine yapmış olursa. Hatice değil her zaman netice önemlidir.
O yüzden sen hayır demeyi öğrenmelisin. Ama bunu şu an yaşadığın toplumda yapman zor olur. Çünkü insanlar seni beyninde bu şekilde çizmişler.
Yine de imkansız değil, bir, iki, üç öğrenirsin.

Bende aynı izin günlerimde rahatsız edilmekten hiç hoşlanmıyorum. İzindeyim yahu banane işten ama değil yok şu dosya nerde yok şu yazı yazıldımı illa aranacaz:s Hiç haz etmiyorum bu durumdan:2:

şöylede bir durum var
demekki insanlara fazla güven veriyorsun
yoksa borç istemek yada yardım dilenmek
en yakınlarından talep edebileceğin birşeydir

Ama hep ben yoruluyorum milletin derdnden biktim.zaten bir suru derdim var hic ugrasak zamanm mi.cildirdmda yazdm:))bide beni arams kirilmis ay kiril bana bulasma kiril uff.saolun daraldim valla cevremdeki insanlarda

arama engelleme servisini devreye al. belli kişiler dısında arayan kişilere 'öldüğümü söyleyin' diye şebekene talimat ver. Ben 1 yaz yaptım. Artık kimsecikler aramıyor.

bana da net olmuyor gibi geliyor
eğer sürümcemede bırakıyorsa
bu ısrarlarının nedeni bu olabilir

En kötüsü de bu aysa gönülsüz yardım sever. Bunun adı kendini kullandırmaya giriyor. Çok gurur kırıcı.
Aslında insan olarak hayır demeyi bilmeyen tipler var gerçekten. Bizim de buraya stajerler falan geliyor biraz da yaş itibariyle insanlar gerçekten kullanıyor. Çaylarını falan getirtiyorlar. Bu bana tamamen ters. Mesela onun işi çay getirmek değil ama hayır diyemediği için yavrucak mecbur getiriyor..konu sahibi de buna benzer bir durumda.

tatilin boyunca telefonunu kapat kökten çözüm yada iş yerinden ararlarsa sessize al açma telefonunu umrunda olmasın kafanı dinle güzelce. kimse kendi kişisel telefonunu kapattığın için ya da bakmadığın için seni suçlayamaz. ben öyle yapıyorum akıllarına bişi takılan herkes beni cepten arıyor sessize alıyorum telefonumu umurumda olmuyor şirket telefonu diye bir şey var ordan arasınlar şahsi telefonumu iş için kullanamam

bu dediklerinden bizim tanıdıklarda çok var:)

ben neysem de eşim biraz yumuşak yüzlü o yüzden onun arayanı çok oluyo. adam 3 sene 5 sene aramamış hal hatır sormamış tabiri caizse yararından çok zararı dokunmuş. yıllar sonra arıyor önce nasılsın yeğen bilmemne bir hafta sonra tekrar aranıyor bizim falanca işimiz var hiç mi değişmez bu sıralama allahım falan yerde tanıdığın hoca var mı yok doktor var mı kendisinin yapabileceği işler de değil illa birine rica minnet yaptıracağı işler. afedersin millet poposunda sivilce çıkıyor bizi bir profesöre çıkart diyorlar oldu tabii buyrun başka emriniz

Aramizda bir dostluk var ama tatile girmeden acik acik söyledim ben tatikfe is yapmam beni is icin aramayun dedim hem soylyr hemde 1hafta ayni konu icin aryor isim var gelemem diyorum ozaman kirilirim ya böyle mantık mi var ben mecbur ayni ortamdayim seneye yani acik acik gelemem dedigm seye kirilirm diyor bence bu onun arsizligi.ne yani bu yuzden birbrmzlemi konsmycaz yani is yernde onunla gorsmemem gibi durum olmaz mecburuz koca yil tek gecermi yaptgi sadece su ayni ortamdaysak benim isimi yapacaksin yoksa burnndan gelirim diyor acikca bende bunu hazmedmyrm arkadalk mi bu sildm zaten artk mrb mrb bu araad dedgi iside yapacam yani hrm sinir olcam hem tartstk hem yapacam araya patronnda girdi simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…