Tatil geldi bir suru derdim var insanlari aeamadgim halde beni arayip durmalarindan benden beklenti icinde olmalrindan ve yapmak istemdgim seyleri arayip arayip yaptirmaya calismalarindan ve benim onlara istemeye istemeye uardim etmek zorunda olmamdan ve bi yetmez gibi hala kirildim cart curt demeleri den nefret ediyorum. Derdim var beni yanliz birakin ya ben kimseyi aryomuyum ya acmiyorum aramayorum ne bu ya insanlar ndn boyle offfffff kacasim var burdan
Tatil geldi bir suru derdim var insanlari aeamadgim halde beni arayip durmalarindan benden beklenti icinde olmalrindan ve yapmak istemdgim seyleri arayip arayip yaptirmaya calismalarindan ve benim onlara istemeye istemeye uardim etmek zorunda olmamdan ve bi yetmez gibi hala kirildim cart curt demeleri den nefret ediyorum. Derdim var beni yanliz birakin ya ben kimseyi aryomuyum ya acmiyorum aramayorum ne bu ya insanlar ndn boyle offfffff kacasim var burdan
Hayır demeyi öğrenememiş olmanin sonucları...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gönülsüz yapılan yardım yardıma girmez, yerini de bulmaz zaten.
Bu insanlar senin gönülsüz olduğunu anlamıyor mu, yoksa anlıyor da işlerini gördürmek için umursamıyor mu?
Ne tarz konular bunlar ki seni bu kadar bıktıran?
bugün işin düşmüyor
ama yarın belli olmaz
kalp kırma çok gerekmedikçe
nasıl bi yardımdan bahsediyosun..
işin gereği yardımcı olabileceğin konularmı var..
Ya benim isim dussede istemem ne yapar eder kendim yaparim iyi niyet bu kadarmi su istimal edilir
Bal gibide alıyorlar ama islerine gelmiyor bide yok kirilmis ya diyorki yapmazsan kirilirim ya istemyrm böyle arkadasmi olur ya
şöylede bir durum var
demekki insanlara fazla güven veriyorsun
yoksa borç istemek yada yardım dilenmek
en yakınlarından talep edebileceğin birşeydir
O zaman sen çok pasif kalıyorsun. Bence onlara kızma gibi bir hakkın yok. Talep edilir yaparsan yaparsın; yapmazsan yapmazsın. Ancak yapıp da söylenirsen sonuç değişmez yine yapmış olursa. Hatice değil her zaman netice önemlidir.
O yüzden sen hayır demeyi öğrenmelisin. Ama bunu şu an yaşadığın toplumda yapman zor olur. Çünkü insanlar seni beyninde bu şekilde çizmişler.
Yine de imkansız değil, bir, iki, üç öğrenirsin.
bana da net olmuyor gibi geliyor
eğer sürümcemede bırakıyorsa
bu ısrarlarının nedeni bu olabilir
bana da net olmuyor gibi geliyor
eğer sürümcemede bırakıyorsa
bu ısrarlarının nedeni bu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?