- 11 Ocak 2015
- 62
- 40
- 53
- 40
Arkadaşlar hepinize merhaba geçen hafta tatil için muğlanın şirin ilçesi marmaristeydim forumları araştırırken Tnk tavuk diye bir mekan ın çok övüldüğünü gördüm ve eşimle gitmeye karar verdik okadar güzel şeyler yazmışlardıki giderken çok heyecanlandık bu mekan kendi bulduğu yöntem ile yani tavuğu tenekede pişirme yöntemiyle patent ödülü almış buda heyecanımıza heyecan kattı. neyse otelimiz marmaris merkezdeydi burası ise değirmen yanı hisarönü tarafında yani mekana gitmek için arabayla 11 km yol katettik. ama bu kadar heyecan emek hep boşunaymış çünkü yediğimiz tavuk tam bir hayal kırıklığıydı tavuk okadar küçüktü ki size anlatamam yanında getirdikleri bulgur pilavıda azıcıktı tavuğun suyu ile pişen sebzeler de çok çok azdı tamam mekan sahipleri ilgililerdi ama ilgi karın doyurmuyor . bütün bunların üstüne 45 tl gibi yüksek bir hesap gelince çok bozulduk oysa forumlarda mekanın ucuz olduğu yazıyordu. yediklerimiz 2 kişi toplamda sadece yarım tavuk yani kişi başı çeyrek tavuk ve su hesap 45 tl maşallah istanbulda tam tavuk piliç çevirme 10 tl ve yediğimiz tvuktan bin kat daha güzel gerisini siz hesap edin yani size tavsiyem marmarise giderseniz tnk tavuktan uzak durmanız yönünde. çok daha güzel yenicek şeyler var mesela saç kavurma yoğurtlama ve balığın her türü herkese sevgilerimi sunuyorum Aysun..
Son düzenleme: