- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Çok açık konuşmak istemediğimden ifadeyi kısıtlıyorum.Ama o adamlarla kadinlarin denk gelmesi lazim: (
Ee ne demişler? Arayan belasını da bulurmuş mevlasını da. :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok açık konuşmak istemediğimden ifadeyi kısıtlıyorum.Ama o adamlarla kadinlarin denk gelmesi lazim: (
Bu toplum derken? Bizim ne suçumuz var? Oturup uslu uslu konu okuyorum burda. :)Konu midemi bulandirdi..allah ıslah etsin bu toplumu
Ne yapalım ağlayalım mıBu konu etrafında geyik yapmak dahi beni rahatsız ediyor..
Daha isabetli olurdu. .belati muhabbetler zihin dünyasının kirliliği burda bissuru insan jigola ne olduğunu öğrendi ben dahil. Ben rahatsız oluğunu belirtiyorum toplum dejenere olmuş net bana göre.Ne yapalım ağlayalım mı
Çalıştirin parasını yiyin..
Ne yapacağım mı kalmış ?
Biz burada ağıt bile yaksak bazı şeyleri değiştiremeyiz. İnsanlığın varoluşundan beri kötü şeyler, haksızlıklar var. Sizinki kafanızda ütopik bir toplummuş bunlarla ilk kez karşılaşıyorsanızDaha isabetli olurdu. .belati muhabbetler zihin dünyasının kirliliği burda bissuru insan jigola ne olduğunu öğrendi ben dahil. Ben rahatsız oluğunu belirtiyorum toplum dejenere olmuş net bana göre.
Evet gece gündüz dindar toplum nutuklari atilirken adım başı imamhatiplerle karsilasirken nekadar ironik ama toplum aslinda içten çürümüş ..allahasukur fanusta büyümüşüm ..ruhum kaldırmıyor çünkü. bu insanlar normal normal yaşıyorlar içimizde sonra haberlerde bissuru sapık turuyor. .Biz burada ağıt bile yaksak bazı şeyleri değiştiremeyiz. İnsanlığın varoluşundan beri kötü şeyler, haksızlıklar var. Sizinki kafanızda ütopik bir toplummuş bunlarla ilk kez karşılaşıyorsanız
Araba alırken bile ehliyet soruyorlar evlenenlerden niye ehil olmaları için birşeyler yapılmıyor tuhaf enazından bi egitimdn gecirilse herkese o ehliyet verilmese.olan çocuklara oluyor yazık ya en çok ona üzüldüm nasıl yetişecek böyle bir ortamda daha annesi bile tam kararını verememiş. O çocuk asla o babayla aynı ortamda olmamalı.konuyu baştan sona okudum da valla inanamadım. amerikadayız mübarek. böyle insanlar evlenmemeli bence. ve asla ürememeli. bunların yetiştirecekleri çocukların topluma ne hayrı olur acaba?
Ne gibi birsey bekliyosun evlenmeden :) sonrada evlenmemize bile karisiyolar denir ama:)) yapmayin gozunuzu sevim kadin adamla evlenmis bide cocuk yapmis msjlari yakalamis. O da olmasa hala anlamiycak kocasinin ne oldugunu.Araba alırken bile ehliyet soruyorlar evlenenlerden niye ehil olmaları için birşeyler yapılmıyor tuhaf enazından bi egitimdn gecirilse herkese o ehliyet verilmese.olan çocuklara oluyor yazık ya en çok ona üzüldüm nasıl yetişecek böyle bir ortamda daha annesi bile tam kararını verememiş. O çocuk asla o babayla aynı ortamda olmamalı.
☺ bataklık gülüEnişte kötü yola düşmüş...
bu biraz mantıksız galiba. bir insan evlendiği insanın ne olduğunu, nasıl bir karakteri olduğunu az çok bilir. bana biraz saçma geldi.Ne gibi birsey bekliyosun evlenmeden :) sonrada evlenmemize bile karisiyolar denir ama:)) yapmayin gozunuzu sevim kadin adamla evlenmis bide cocuk yapmis msjlari yakalamis. O da olmasa hala anlamiycak kocasinin ne oldugunu.
Bile bile lades dedi diyosun, ole mi?bu biraz mantıksız galiba. bir insan evlendiği insanın ne olduğunu, nasıl bir karakteri olduğunu az çok bilir. bana biraz saçma geldi.
ben yine de o kişinin davranışlarından, gün içindeki tel görüşmelerinden , mimiklerinden,ortadan kaybolmalarından durumu belli olur diyorum. en azından dikkat çeker. vede en önemlisi bu kişinin muhtemelen doğru düzgün bir işi de yok. ha hobi olarak yapıyorsa o ayrı?maddi olarak bile dikkat çeker. iş yok güç yok muhtemelen eğitim de yok. eeeeee değirmenin suyu nereden?Bile bile lades dedi diyosun, ole mi?
Bi arkadasimin basina geldi valla.. kiz evleniyo bi kac yil sonra herifin gay oldugu cikiyo ortaya.. ki cikarak severek evlendi dusun. Adam 40 yillik karisini kocasini taniyamiyosa, kimse evlenmeden esimi cok iyi taniyodum demesin