Töbeler olsun..Enıstem jigolo

Kardeşiniz cocugunu düşünüyorsa boşanır hemen rezil olmakdan korkusu varsa bilipte boşanmamak daha büyük rezilik kimseye birşey söylemesine gerek yok nasıl bilicekler nicin boşandını ki anlaşamadık bitti bence kardeşiniz kocasını halen sevdi icin cocugunu bahne ediyor cünki böyle durumda kesin karalı olurdu ben kardeşinizi karalı bulmadım

Bence bekar kızlar bu başlıklardan ders alsin iyice arastirmadn kaşına gözüne bakıp evlenmesin.

Ablanız eşini ne iş yapıyor biliyordu?? Yani bu konu düşünmeye bile açık değil.. namus sadece kadının koruması gereken bir şey değil.. eşim böyle bir şey yapsa ilk düşüneceğim onu rezil etmek olur . Ama evladım varsa o zaman bu delilleri sadece gizlilik ilkesi ile mahkemeye sunarım etrafa da beni aldattı derim(kimle diye sormazlar heralde) donuna kadar alır boşanırım..

Ablanız şokta ama siz affetmesine izin vermeyin..

Mesajları mahkemede delil olarak kullanıp tazminat alabilir

Konu midemi bulandirdi..allah ıslah etsin bu toplumu

Konu tartışmaya açık bile olmamalı benm nezdimde şaka gb o masum çocuk böyle bi babayla mi yaşayacak allah aşkına kendinize gelin kardeşiniz bin defa ayrılmalı. Bi kere bu aldatmanın bile ötesinde sapıklık. ..

Gözümün önüne , bir süre önce çıkan "jigolo olmak istedi 11 bin TL dolandırıldı" haberi geldi.....ne diyelim enişteye umarım sevdiği ve başarılı olduğu işi yapıyordur.:KK22:

Bu sabah ögrendim.
Kiz kardesim aradi zaten uzun zamandir eşinden şüpheleniyordu.Hep bahsediyordu ama altindan boyle birsey cikabilecegini hic dsnmemistik.
Ve msj lari banada atti aman allahim.
tek kelime iğrenç.
Kardesim soruyor mus inkar ediyormus.
Şimdi kardesm ailemin yanina gitti napalim karar veremedik.
Offffff
Mesajlari merak ettim, bana da atar mısın???

Back
X