- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
Yazsana bi merak ettim ne yazıcaktınŞimdi sana çok güzel cevap yazmak geldi içimden ama ban yemek istemiyorum![]()
Dur tahmin edeyim ahlak bekçiliği yapıcaktın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazsana bi merak ettim ne yazıcaktınŞimdi sana çok güzel cevap yazmak geldi içimden ama ban yemek istemiyorum![]()
Hayat adamida baya komik geliyo kulaga.. hayat onlara guzel gibi:)Hayat adamı işte... evet çok cahilsin kızz :))
AbooHayat adamı işte... evet çok cahilsin kızz :))
İnşallah bu güne kadar kendi karısına bir faydası dokunmusturNiyeki:)) hayvanlara dadananlar hep erkek genelde.. jigololar kadinlara hizmet ediyo:)
Terzi kendi sokugunu dikemez diyolar ya, bilmemki:)İnşallah bu güne kadar kendi karısına bir faydası dokunmustur![]()
Hayat adamida baya komik geliyo kulaga.. hayat onlara guzel gibi:)
İnşallah bu güne kadar kendi karısına bir faydası dokunmustur![]()
Evde karısını memnun etmeye bile çalışmıyordur belki adam ama yaşlı teyzelere açık büfe!Genelde belli bir yaşı geçmiş kadınlar tutuyor onları.. istediklerini yaptırmak için.. yıllar önce daha doğrusu çocukken evdeki yabancı dizisinde görmüştüm
Yooo ahlak bekçiliği yapmayacaktım banane başkasının namusundanYazsana bi merak ettim ne yazıcaktın
Dur tahmin edeyim ahlak bekçiliği yapıcaktın
Bahsetmek istediğim o zaten.Niyeki:)) hayvanlara dadananlar hep erkek genelde.. jigololar kadinlara hizmet ediyo:)
Ama o adamlarla kadinlarin denk gelmesi lazim: (Bahsetmek istediğim o zaten.
Madem ilişkiye girmek için para döken kadınlar var diğer taraftan da kendini tatmin etmek uğruna insanlıktan çıkan erkekler var. Anlatabildim mi?
Mesajlari merak ettim, bana da atar mısın???Bu sabah ögrendim.
Kiz kardesim aradi zaten uzun zamandir eşinden şüpheleniyordu.Hep bahsediyordu ama altindan boyle birsey cikabilecegini hic dsnmemistik.
Ve msj lari banada atti aman allahim.
tek kelime iğrenç.
Kardesim soruyor mus inkar ediyormus.
Şimdi kardesm ailemin yanina gitti napalim karar veremedik.
Offffff