Töbeler olsun..Enıstem jigolo

Bu olayı hatırlıyorum. Çift doğumu abd de yapmıştı bide.. bi doğdu dediler kesin karıştı :)) sonra gazeteler zenci babayı buldu falan.. röportaj yaptılar adamla..

abilerine de babana da helal olsun kardeşinin yanında durmuşlar.
Bence ileriyi de düşünüp mesajları delil olarak gösterip hem velayeti alıp, hem de babanın çocuğu görmesini engelleyin ahlaksız yaşam yaşadığını kanıtlayıp. Hatta annenin çocuğuna kendi soyismini verme hakkı var bu gibi durumlarda...
Allah güç kuvvet versin, İnansın ablan bunlar geçip güzel gümler de gelecek.

Niye zirnigini istemiyomus, cocugunu hakki var.. gerci nasil kazandigi belli o paralari ama ..

Çok şükür..bin şükür

Bu olayı hatırlıyorum. Çift doğumu abd de yapmıştı bide.. bi doğdu dediler kesin karıştı :)) sonra gazeteler zenci babayı buldu falan.. röportaj yaptılar adamla..
Gelin hanim Damatları karistirmis:)))

Çok şükür.

Ay hatırladım şu an siz söyleyince. Hatta adam gelin bana 500 dolar bahşiş verdi demişti hahsjsjjs nasıl memnun kaldıysa artık.

adam aldatio olmasin??? kendini kurtarcam diye iice sacmalamis ola bilir

Oglum var
Bosansam ne yapicam ki diyor.
Ayyy bilmiyorum galiba o sağlikli dusunemiyor isin tuhaf tarafi bnde.
Çok kotuyum sabahtan beri.
Ne olucak bilmiyoruz
Nasıl katlancak boşanmayıp. Hastalık falan kapmasa bari. Bence ona buna söyliycem diye tehtid etceğine eşini tehtid etsin. Hem çocuğuna hem ablana bakmak zorunda boşasın hayatına baksın.

abileriniz sağ olsun ve takdir ettim çok kötü şeyler aile buyuklerine tam olarak net anlatilmamali çok büyük acı.

Kardesinize siz yetersiniz ve güçlü olması için hep böyle destek olun.

Allah kolaylık versin çocuğu ile hayatinda.

Adam jigololuk yapabildiğine göre iyi olduğu bi konu war we ablanda masallah wazgecemediğine göre elinde ki malın iyisini kaybetmek istemiyor. Ne iğrenç bişey bu yaaa akıllanırmış pes wallahi

Abilerini takdir ettim kardeşlerine sahip çıkmaları süper jigolo olduğunu neden söylemiyor ısrarla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…