Kadınlarla para karşılığı sex yapan kişi. Yaşlı kadınlarla geneldeYa çok cahilim jigolo nedir
Siz çok yasayin emi ;-)Enisteyi g.neleve satin
Sesli güldüm, harikaydı yaa :))Çalıştirin parasını yiyin..
Ne yapacağım mı kalmış ?
Hehehe :))))Siz çok yasayin emi ;-)
Ayıp ayıp. Namus kavramından vs haberiniz Yok herhalde. Terbiye sınırı denen bir şeyden de.karı koca birlikte çalışsınlar tencere kapak
Kim bu çift merak ettim özelden yazarmısınÜnlü sosyetelerden birinin başına bu jigololardan talihsiz bir olay gelmişti. Daha doğrusu o jigolo değil striptizciydi ya, neyse.
Bu sosyetik hanım kızımız evlenecek ve bir bekarlığa veda partisi düzenliyorlar. Partiye de dansöz falan değil gayet Magic Mike filmi stili erkek striptizciler çağırıp dans falan ettiriyorlar. Alkol falan gırla, gelin hanım kızımız iyice kafayı buluyor ve bu sırada siyahi erkek striptizciyle sevişiyor bir güzel. Tabi sonradan hayal meyal bir şeyler hatırlıyor ama alkollü olmasına veriyor durumu falan. Neyse, hanım kızımız evleniyor. Bir bakıyorlar hamile. Aaa ne güzel falan derken bebek doğunca bir bakıyorlar bebek siyahi! Damat şoklara giriyor, sosyetik bir çift oldukları için ne yapacaklarını da bilemiyorlar. Çift jet hızıyla boşanıyor, anne hemen yurt dışına kaçıyor bebeği de galiba orada birine evlatlık veriyorlar.
Ya bu yorumuda gordukce guluyorum:) tobe yaaEnisteyi g.neleve satin
Ne kadar tuhaf bir düşünce..Açılan konu kadar tuhaf,garip..Enisteyi g.neleve satin
Benim mesajımdan alıntı yaptığına dair bildirim geldi ama görüyorum ki kaldırmışsınjigolo kelimesini soranlar olmuş da
çünkü google da yok, bu konuya bakmadan önce googlelayamadınız.. aşırı masumsunuz biz sizin kadar masum olmadığımızdan biliyoruz.
heryerdeler aşırı melek kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?