bune yaa nebicim hayatiniz var. Kardesiniz ne bekliyo daha peki hazmedebiliyo demekki.
Daha bu sabh ogrendi saglikli dusunemiyor bir kac gun gecsn tekrar konusucam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bune yaa nebicim hayatiniz var. Kardesiniz ne bekliyo daha peki hazmedebiliyo demekki.
Alin o adamin yanindan o kadini pazartesi savciliga gidin. Actirin davasiniDaha bu sabh ogrendi saglikli dusunemiyor bir kac gun gecsn tekrar konusucam
Açıklama için teşekkürlerbildiğin sex işçisi
Çocuğuna baban ne iş yapıyor deseler; ek iş olarak fahişe.Bilmiyorum detayli mantikli konusamadik.
Ama hala sok icndeyim o ayri.
Disardan baksaniz oyle efendi.
Oyle agir basli.ki hayatta dersiniz allahim ya bak yine basim agridi
Çocuk için çok aşağılayıcı bir durum.acil ayrılıp onurlu bir yol onurlu bir gelecek çizmek lazimÇocuğuna baban ne iş yapıyor deseler; ek iş olarak fahişe.
İlla ki bilen biliyordur, bilirsiniz en son en yakınlar öğrenir böyle şeyleri.
Eğer annesi bosanmazsa ve etrafta duyulursa çocuğu sosyal hizmetler alacaktır.bu çok acil hareket edilmesi gereken bir durum
Ne yaziyo![]()
Merak ettim yafiyat var ama kadınla değil konuşma . sanırım aynı işi yapan arkadaşıyla şu kadar veriyor vs tarzı. iğrenç ifadeler var.
karı koca birlikte çalışsınlar tencere kapakOglum var
Bosansam ne yapicam ki diyor.
Ayyy bilmiyorum galiba o sağlikli dusunemiyor isin tuhaf tarafi bnde.
Çok kotuyum sabahtan beri.
Ne olucak bilmiyoruz
karı koca birlikte çalışsınlar tencere kapak
adam jigalo tatlım...karısı şükür etsin ki para almamış çoçuk yaparkenBosanip donuna kadar alacak. Baska napilir ki?
heç bedavaya nimetlerden yararlanmış isteKadının ne suçu var ya hu?
Bende çok merak ettim bana da atar misin konu sahibi? @MalkeroMerak ettim ya
Mesajlari bana da gonderir misin konu sahibi?
karı koca birlikte çalışsınlar tencere kapak
Çok çirkin bir yorum bu. Birileri de beğenmiş, yazıklar olsun!karı koca birlikte çalışsınlar tencere kapak
arkadaşlar konu doğru mesajları okudum.![]()