- 15 Kasım 2009
- 1.419
- 633
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ayip nasıl bi yorum bukarı koca birlikte çalışsınlar tencere kapak
Allah korusun ben olsam msjlari herkese ata ata onu rezil ederdim de kardesim ole bi yapida degil.
Kendisi de soyluyor .
Gozunu korkutayim akillanir diyor.
Bnde babama soyle diyorum bilmiyorum
Birkac beğeni fazla aliyim diye yaptiginiz şu yorum ve bu yorumu beğenen şakşakçılar gerçekten iğrençsiniz haberiniz olsun.karı koca birlikte çalışsınlar tencere kapak
karı koca birlikte çalışsınlar tencere kapak
+1Birkac beğeni fazla aliyim diye yaptiginiz şu yorum ve bu yorumu beğenen şakşakçılar gerçekten iğrençsiniz haberiniz olsun.
Aslin tencere kapak yazan arkadas kotu bisey yazmak istememis. Göz yumasi normal mi sizce ablanin ? Benim mantigim almiyor. Alan biri varsa söylesin allah askina.
Sensin igren haddini bil kadin hala cocugum var diyo saksakci sensin. Hakli kadin goz yummus isteBirkac beğeni fazla aliyim diye yaptiginiz şu yorum ve bu yorumu beğenen şakşakçılar gerçekten iğrençsiniz haberiniz olsun.
Tepkisini eleştirrebilir ama o kelimeyle yaklasmasi imasi çok çok çok çirkinAslin tencere kapak yazan arkadas kotu bisey yazmak istememis. Göz yumasi normal mi sizce ablanin ? Benim mantigim almiyor. Alan biri varsa söylesin allah askina.
Kesin bisey soylememis neyi bekliyor. Konu sahibi ablasinin cocugum var dedigini söylüyor, buyuk buyuk ihtimal bosanmaz. Ahhh bana yapilsa boyle bisey. Haberlere cikariz heralde.Göz yummamış ki almış çocuğunu ailesine gitmiş.
Kelime cirkin. Dogru fakat yarin o abla eve dönerse , o ondanda cirkin.Tepkisini eleştirrebilir ama o kelimeyle yaklasmasi imasi çok çok çok çirkin
Cok guldum buna :)Enişte kötü yola düşmüş...
Kesin bisey soylememis neyi bekliyor. Konu sahibi ablasinin cocugum var dedigini söylüyor, buyuk buyuk ihtimal bosanmaz. Ahhh bana yapilsa boyle bisey. Haberlere cikariz heralde.
Umarim oyledir. Yoksa ilerleyen zamanlarda cocugun psikolojisini dusunemem.Konunun gerçekliğinden hala şüphe duyuyorum.
Buna rağmen kadını düşününce ortada bir çocuk var ve durup dururken boşanmak istiyor, soranlara ne diyecek?
Çocuğunun öğrenmesini istemediği için makul bir sebep bulmak için bekliyor olabilir.