Töbeler olsun..Enıstem jigolo

Oglum var
Bosansam ne yapicam ki diyor.
Ayyy bilmiyorum galiba o sağlikli dusunemiyor isin tuhaf tarafi bnde.
Çok kotuyum sabahtan beri.
Ne olucak bilmiyoruz

Ne mi yapacak,bilmem kendine yeni bir hayat kurabilir mesela ?
Bilemiyorum,böyle bir adamla gerçekten evli kalmaya devam mı edecek ? Yani bu hem aldatmak hem de ötesi,nasıl böyle bir insanla hala aynı evde kalmayı ister benim de aklım almadı şu an ablanızı.

Bilemiyorum,böyle bir adamla gerçekten evli kalmaya devam mı edecek ? Yani bu hem aldatmak hem de ötesi,nasıl böyle bir insanla hala aynı evde kalmayı ister benim de aklım almadı şu an ablanızı.

Yemin ederim bnmde aklim almiyor.
Ne yapmk istiyor bilmedim.
Ama kotu cok kotu

Sende dikkatli ol senin kocada pek tekin değil.

Ablan çocuk mu karar veremiyor ?
Valla ikinci defa söyleyeceğim, ablanızın boşanma niyeti yoksa hiç kimseye duyurtmayın ailenizden bu konuyu. İlerde çok kafasına kakarlar. Bir de ablanızla da cinsel hayatı devam ediyorsa bir doktora görünüp hastalık kapmış mı diye kontrol ettirsin. Korunsun korunmasın adam hastalık kaptıysa birilerinden ablanızada geçmiştir , evde çocukta varmış tehlikeli

Aslnda birde rezil olmakdan korkuyor sanirim ben oyle anladim yani

Valla ikinci defa söyleyeceğim, ablanızın boşanma niyeti yoksa hiç kimseye duyurtmayın ailenizden bu konuyu. İlerde çok kafasına kakarlar. Bir de ablanızla da cinsel hayatı devam ediyorsa bir doktora görünüp hastalık kapmış mı diye kontrol ettirsin. Korunsun korunmasın adam hastalık kaptıysa birilerinden ablanızada geçmiştir , evde çocukta varmış tehlikeli
Yanlış alıntıladınız galiba :)

Hayir ben tayin nediyle burdayim.
Tum ailem batida yasiyor
Kolay yoldan para kazanmaya mı çalışıyor yoksa keyfi için mi yapıyor bilmiyorum ama birkaç sene önce okuduğum bir haber geldi aklıma.
Bir travesti ölü bulunuyor.
Araştırıyorlar, adam evli, 2-3 çocuklu.
Düşük gelirli ve eve ek iş buldum deyip para kazanmak için böyle bir yola giriyor.
Aşırı acıklı.

Kolay yoldan para kazanmaya mı çalışıyor yoksa keyfi için mi yapıyor bilmiyorum ama birkaç sene önce okuduğum bir haber geldi aklıma.
Bir travesti ölü bulunuyor.
Araştırıyorlar, adam evli, 2-3 çocuklu.
Düşük gelirli ve eve ek iş buldum deyip para kazanmak için böyle bir yola giriyor.
Aşırı acıklı.

Aman allahim.
Ayy cok kotu oldum
Yo gelir le alakali d3ğil.diye dsnuyorum

Back
X