Töbeler olsun..Enıstem jigolo

bunda karar veremeyecek ne var? boşanacak tabiki hemde yüklü bir tazminat davası ile... böyle bir adamla evli mi kalınır birde gidecek kadınlarla yatacak kalkacak hastalık kapacak bulaştırıcak al başına belayı ondan sonra.... bir saniye bile düşünmesin derim karaktersiz bir adamla evli kalmak kendi kadınlık gururuna eziyet.....

Kardesim evi terk etti.
Enişte olacak kisiliksiz hala inkar ediyor.
Kardesimin kp si ailesi gelmis babamlara tabi birseydeb haberleri yok atar yapmislar.
Ev terketmek de ne bosanmakda ne diye bla bla bla kardesim onlarada aldatti demis..ama mahlukat eniste israrla inkar ediyormuş.

ne olacak bilmiyoruz .
Ama bosanicak kardesim kararli abilerim ve babmda destekcisi.

Kardesim evi terk etti.
Kardesimin kp si ailesi gelmis babamlara tabi birseydeb haberleri yok atar yapmislar.
Ev terketmek de ne bosanmakda ne diye bla bla bla kardesim onlarada aldatti demis..ama mahlukat eniste israrla inkar ediyormuş.

ne olacak bilmiyoruz .
Ben olsam ailesini köşeye çeker mesajları gösterirdim.. oğlunuz kötü yola düşmüş haberiniz olsun.. ben evladımın hatrına susuyorum daha fazla üstüme gelirseniz susmam rezil ederim o oğlunu derdim..

Aynen yapanlar var...
Bir komşum ,eşinin jikololuk yaptıgı kişiyle beraber yemek yiyorlar görüşüyorlar( çünkü kadın ZENGİN) kadının parasıylada ev araba yazlık sahibi oldu yani böyle (midesiz şerefsiz kişiliksizler var.para için)
İnsanların yaptığı SAHTE paralar kadar, PARALARIN yapmış olduğu sahte insanlar varrr..

Hemen AYRILSIN kardeşin.(midesi alıyorsa yukardaki gibi yapsın)

tazmınat davası acıp bosanmak varken ne yapacagını karar veremedıyse barısır onlar
fena midem bulandı yalnız . hayır nasıl aynı evı paylasıp karı koca olarak hayatlarına devam edecekler cok merak edıyorum

Kardesim evi terk etti.

ne olacak bilmiyoruz .
ablanız aılenıze mesajları gostersın
aılece guzel bır avukat bulur
cok guzel bır tazmınatla kurtulursunuz sapık adamdan

Back
X