- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
Magazin takip etmem ama böyle bir olayı kaçırmış olduğuma inanamıyorum şu andaAy hatırladım şu an siz söyleyince. Hatta adam gelin bana 500 dolar bahşiş verdi demişti hahsjsjjs nasıl memnun kaldıysa artık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Magazin takip etmem ama böyle bir olayı kaçırmış olduğuma inanamıyorum şu andaAy hatırladım şu an siz söyleyince. Hatta adam gelin bana 500 dolar bahşiş verdi demişti hahsjsjjs nasıl memnun kaldıysa artık.
Ben olsam ailesini köşeye çeker mesajları gösterirdim.. oğlunuz kötü yola düşmüş haberiniz olsun.. ben evladımın hatrına susuyorum daha fazla üstüme gelirseniz susmam rezil ederim o oğlunu derdim..Kardesim evi terk etti.
Enişte olacak kisiliksiz hala inkar ediyor.
Kardesimin kp si ailesi gelmis babamlara tabi birseydeb haberleri yok atar yapmislar.
Ev terketmek de ne bosanmakda ne diye bla bla bla kardesim onlarada aldatti demis..ama mahlukat eniste israrla inkar ediyormuş.
ne olacak bilmiyoruz .
Ama bosanicak kardesim kararli abilerim ve babmda destekcisi.
Aklından acaba gecesi ne kadardır diye geçen bir ben değilimdir değil mi?![]()
Aynen yapanlar var...Katılıyorum
![]()
İnsanların yaptığı SAHTE paralar kadar, PARALARIN yapmış olduğu sahte insanlar varrr..
ablanız aılenıze mesajları gostersınKardesim evi terk etti.
Enişte olacak kisiliksiz hala inkar ediyor.
Kardesimin kp si ailesi gelmis babamlara tabi birseydeb haberleri yok atar yapmislar.
Ev terketmek de ne bosanmakda ne diye bla bla bla kardesim onlarada aldatti demis..ama mahlukat eniste israrla inkar ediyormuş.
ne olacak bilmiyoruz .
Ama bosanicak kardesim kararli abilerim ve babmda destekcisi.
Acaba ne yaptılar