tobmiş hamile size merhaba diyor....

trabzonspor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
501
0
46
Nevşehir
kendimden bahsedeyim size...
26 yaşındayım,164 boyundayım, halk eğitimde antrenörlük yapıyorum, 15 sene aktif sporculuk yaptım.... 1 buçuk senelik evliyim..

16 haftalık hamileyim... hamile kaldığımı öğrendiğim gün 79 kg idim ve şimdi 87 kg oldum ..

gebelikten önce 8 aylık diyet geçmişim var ( 97 kg dan 79 a indim) bununda etkisinin olduğunu düşünüyorum ama canım çok sıkkın bebeğimin sğlığını düşünüyorum hepsinden çok ve onu sağlıkla kucağıma almak istiyorum...sayfama beklerim...:D

26 yaşındayım,164 boyundayım, halk eğitimde antrenörlük yapıyorum, 15 sene aktif sporculuk yaptım.... 1 buçuk senelik evliyim..

16 haftalık hamileyim... hamile kaldığımı öğrendiğim gün 79 kg idim ve şimdi 87 kg oldum ..

gebelikten önce 8 aylık diyet geçmişim var ( 97 kg dan 79 a indim) bununda etkisinin olduğunu düşünüyorum ama canım çok sıkkın bebeğimin sğlığını düşünüyorum hepsinden çok ve onu sağlıkla kucağıma almak istiyorum...sayfama beklerim...:D

Minik meleğin demekki annesinin tombiş olmasından mutlu, sağlık sorununuz yoksa canını sıkma canım. Canını sıkıp meleğinide üzme, hamilelik sürecinde diyet yapamayacağına göre bebeğinin canı ne istiyrosa yiyeceksin, hepimizin amacı minik melelerimizi mutlu etmek değilmi? İnşallah gününde saatinde bebeğine sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın, mis kokusunu içine çekersin ve şimdi kiloların nedeni ile kendini üzdüğünü unutursun... Sağlıkla kalın:nazar:

Minik meleğin demekki annesinin tombiş olmasından mutlu, sağlık sorununuz yoksa canını sıkma canım. Canını sıkıp meleğinide üzme, hamilelik sürecinde diyet yapamayacağına göre bebeğinin canı ne istiyrosa yiyeceksin, hepimizin amacı minik melelerimizi mutlu etmek değilmi? İnşallah gününde saatinde bebeğine sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın, mis kokusunu içine çekersin ve şimdi kiloların nedeni ile kendini üzdüğünü unutursun... Sağlıkla kalın:nazar:

teşekkür ederim pamuk valla bende öyle yapıyorum canım ne isterse yiyorum hatta buara abarttım biraz..

en son kontrole gittik bebeğimiz 174 gr 11,1 cm imiş ama cinsiyetini göstermedi bakalım 5 . ayda gösterirmi bilmem

mesajın için sağol baya moral oldu:D

merhaba tatlımm öncelikle hayırlı olsun allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. gerisi kilo falan hiç önemli değil. bende hamile kaldığımda 78 dim ama benim boyum 1.75 doğuma girdiğimde 89 dum ben dikkat ettim yememe sen evet biraz fazla almışsın dikkat edersen daha az alırsın. ama yinede kafana takma inan bana onu kollarına aldığın zaman ne aklına kilo geliyor nede başka birşey.. unutmaki sen şuan dünyanın engüzel kadınısın. çünkü hamilesin. insanlar bebek sahibi olabilmek için servet ödüyolar. allahın sana verdiği bu hediyenin hamileliğinin tadını çıkarr sevgilerrr:1:

merhaba arkadaşlar 7. ayımızdan gun aldık 25. hafta bitmek üzere bebeğimin hareketleri artık daha net hissetmeye başladım....kilomda uçtu buarada tabki:D aman olsun doğumdan sonra vereceğim inşlh....

buaralar çok stresli ve agresifim iş yerinde bile kimseye tahammul edemiyoırum psikiyatriye falan gitsemmi acaba.....

doğum endişesi....kilo problemi hepsi bunaltıyor beni...yardımınıza ihtiyacım var...

Back
X