Kızlar avonun mayıs ayı kataloğunda bu parfümler indirimdeymiş. Bana da parfüm gerekiyor kalıcı olmalı. Sizce hangisi daha kalıcı ve daha güzel kokuyor? Bir de kış kokusu mu yaz kokusu mu bunlar? Şimdiden teşekkürler
valla şu an ben dolum parfüm kullanıyorum 5 liraya almıştım inan bir hafta üstümden gitmiyor..
yani pek belli olmuyor parasına göre muamele etmemek lazım kalıcılığını..
tomorrow kullanmıstım geçen sene çok çekici bir kokusu var kışın kullanmıştım ama çok ağır bir koku değil fazla sıkmadan kullanırsan yazında kullanılabilir
valla sen nasıl bi kalıcılık istiyorsun anlamadım ne kadar iyi olursa olsun ancak bir parfüm insanı bir gün idare eder ki bence.. :26:
benim için öncelik kokudur ki şuandaki lorisin kullandığım kokusu tavsiye ederim süper..
biliyorum 1 gündür ve 1 günden fazlasını da istemiyorum zaten ama işte bende en fazla 2 saat içinde uçup gidiyor bunu demek istemiştim kalıcı değil derken. sen loristen hangi parfümü kullanıyorsun peki
biliyorum 1 gündür ve 1 günden fazlasını da istemiyorum zaten ama işte bende en fazla 2 saat içinde uçup gidiyor bunu demek istemiştim kalıcı değil derken. sen loristen hangi parfümü kullanıyorsun peki
üniversite yıllarımın parfumlerim bunları hepsını kullanmıstım canım today ı tavsıye ederım çiçek kokuları cok agır degıl always daha hafıf ama today daha etkılıyıcı bana gore