Todisch'in evi..

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin herşey çok güzel hoşuma gitti uyum ömür boyu mutluluklar canım:)

Cnm güle güle otur bayıldımmm eviyin uyumuna harikaaa çok güzel mevlam huzurlu mutlu günlerde oturmayı nasip etsin çokkkkk sade ve şıkkk:64::64::64::64::64:

neye takıldım ben biliyor musun? yatağın üzerindeki bohça,damatlık ve ayakkabılara.....evlilik hazırlık heyecanlarımız geldi aklıma.....su gibiakıyor zaman....evin de çok güzel olmuş.....allah evinizde önce sağlık ve huzur sonra şans versin size.....mutluluklar......duygulandım valla...

ne kadar güzel bir eviniz var cicim aylarınız mutlu mesut geçer inş cnmmm hayırlı günlerde oturun:69:

tekrardan baktim cok guzel olmus evin. Zevkini giyim tarzini begeniyordum zaten. En cok oturma grubunu begendim "ben cok rahatim gel otur" diyor resmen. Gule gule otur

eviniz cok guzel.. gule gule oturun
itiraf edeyim gunahinizi aldim koltuklariniza bakinca beyaz kismi ne kadar lekelenmis dedim
ama kendi ekranim lekeliymis :43: hapsira hapsira :)

Evini çok beğendim.Bende bu yaz evlenicem inşallah bende senin gibi siyah beyaz yaptım evimi.Kara kara düşünüyodum perdeyi ne yapıcam diye sanırım sen siyah yapmışın güzelde olmuş fikir oldu bana. Sadece mutfağınla ilgili keşke parlak gri tonları kullansaymışın daha hoş olurmuş sanki.İlerde değiştirmek gibi planın varsa düşün derim beyaz eşyalarında inox olduğu için hoş durur.aydii kullanıcısının mutfağına bakabilirsin onunki dediğim gibi.huzur içinde oturursun umarım...

Güle güle oturun inşallah.

İtiraf edeyim ki yatağının üstündeki bohçayı falan görünce bi garip oldu içim. Benim çeyizim serilmedi de :5: O zamanlar eksikliğini hissetmemiştim ama şimdi hissediyorum derinden derinden...

Bi dee dolap içleri de pek düzenli, maşallah :46:

Fotograflarda bir sorun yok arkadaslar.. Sanirim baglantinizla ilgili..

canım güle güle otur inşallah ağız tatıdla yeni gelin evlerine bayılırım. ahh bi gün beni misafir etsende yatsam pek severim. herşey terteniz mis gibi. çok güzel döşemişsin çok hoş evin. güle güle otur

Back
X