- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Öncelikle esimi cok sevdigimi belirteyim. Borclari kafasına cok takıyor. Çalışıp yükünü azaltmak istiyorum burda uzerime düşeni yapiyorum ama dilimi tutamıyorum. Bana borcu takiyorum dedigi gunun ertesi kavga ederken onu burdan vurdum. Sonra yaptığım yemegi beğenmeyip laf soyledi diye(ilk begenmeyisi değildi bi nevi birikim oldu) ben sana borcumuz var odeyemiyosun diyor muyum da yapamadigimi söylüyorsun elimden gelen sekilde yapiyorum dedim. Şöyle bi dönüp baktığımda tamam sesini yukseltigi oldu inat ta ama canımı acitacak tek cümle kurmamis. Eksikliklerimden vurmamis hic beni. En son da gecen hafta dedim ki madem borçları boyle takacaktin deseydin de birkac yil sonra evlenseydik bekleseydik bunlari yasamamis olurduk dedim. Hicbi sey demedi kalktı bi sigara yakti. Ertesi gün eski halimize döndük. Simdi eskileri açtığımız zaman ben sana daha bi derdimi anlatmam der. Bana borlar yüzünden stresliyim dedigi zaman sinirlenmeden takma duzelir diyip destek olmadım hic. Bana cok demistir sen cok ağır konuşuyorsun ya farkında değilsin ya da bilerek yapıyorsun diye. Kindarsin der surekli. Ne kadar değilim desem de inandiramiyorum. Yani bende tatli dil sıfır hanimlar.. bi yardim edin bu konuda yükleniyor muyum kendime yoksa gercekten haksiz mıyım? Ben esimden sefkat bekliyorum. Ama ben ne kadar gösteriyorum acaba.. hep karşıdan bekliyorum. Tohum ekmeden ürün alınmaz ki. Bana bu tatli dil konusunda yardimci olun aramızda sıcaklık saglam bi sevgi bağı olusturayim..