• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tokat atan eş

siz farkındasınız hatalı davrandığınızın biraz bekleyin siniri geçer evinize dönersiniz sessiz kalmak en iyisi.
sabır en güzel Erdem bazen

Niye olsun ki ? Pişman olması için biraz kendinizi geri çekip gururlu durmanız lazım siz dünden razısınız her şeye adam niye pişman olsun bu konuyla eşim beni aldatıyor konusu kapışır benim gözümde karşılıklı birbirinize şiddet uygulamışsınız hala derdiniz yok düğün yok gitmek zorundayım bilmem ne gerçekten hiç mi zorunuza gitmiyor hala muhatap olabiliyorsunuz
Gitmez olur mu mahvoldum burda gitsem bile nasıl olacak diye düşünüyorum
Ama düğün bizde olacak yani nasıl desem ailem uzakta
Gelinimz batı d bir yerde kardeşim ve gelin bulundgmz yerde diye orda düğün yapıyorlar yani iki taraftan gelen misafir de bana gelecek bunu nasıl düşünmeyim

Niye olsun ki ? Pişman olması için biraz kendinizi geri çekip gururlu durmanız lazım siz dünden razısınız her şeye adam niye pişman olsun bu konuyla eşim beni aldatıyor konusu kapışır benim gözümde karşılıklı birbirinize şiddet uygulamışsınız hala derdiniz yok düğün yok gitmek zorundayım bilmem ne gerçekten hiç mi zorunuza gitmiyor hala muhatap olabiliyorsunuz
Kendimi hep geri çektim sadece bir kere aradım onda d cevabımı aldım dha da aramadım aradığım da birinci hafta dolmuştu

Gitmez olur mu mahvoldum burda gitsem bile nasıl olacak diye düşünüyorum
Ama düğün bizde olacak yani nasıl desem ailem uzakta
Gelinimz batı d bir yerde kardeşim ve gelin bulundgmz yerde diye orda düğün yapıyorlar yani iki taraftan gelen misafir de bana gelecek bunu nasıl düşünmeyim
Sizde misafir gibi gidin o zaman gidip evinizde hiçbir şey olmamış gibi millete nasıl hizmet edeceksiniz ya da söyleyin kardeşinize eşimle ayrılıyoruz başka plan yapabilir miyiz diyin siz bu kadar şeyin üstüne koşa koşa gidiyor gibisiniz

Kendimi hep geri çektim sadece bir kere aradım onda d cevabımı aldım dha da aramadım aradığım da birinci hafta dolmuştu
Bu nasıl geri çekmek yok foto kaldır yok yüzüğü çıkar ciddi söylüyorum aşırı düşük hareketler bu mu sizin gözünüzde geri çekilmek? Arama kısmı hepten fiyasko zaten adam size tokat atmış adam aramıyor siz kalkıp arıyorsunuz ben olsam bende pişman olmam siz pişman olunacak bir şey varmış gibi davranmıyorsunuz ki sanki hiiç bir şey olmamış basit bir kavga gibisiniz

Tek sorun buysa zaten ayrılmayı aklınızdan gecirmeyin şiddete son derece karşı biriyim ama tartışırken biri bana tepsi firlatsa reklex olarak bile karşılık veririm yani.Ayrica iş onun sahası ne olur ne olmaz biliyordur ölü tercih yapmak istememistir gayet akılcı bir durum.Ben sizi hatalı buldum açıkçası yerinizde olsam buluşup konuşmayı teklif ederim ve kendi yaptigimdan dolayı duyduğum üzüntüyü vs duygularımı anlatırım aslında.Sonra da o tokatı hiç sindiremedigimi ve çok üzüldüğümü dillendiririm ve konuşurken sen böyle yaptın değil ben böyle hissett diye cümleler kurun.Eminim o da bu konuşmanın sonunda özür diler tatlıya bağlanır herşey.

Bu nasıl geri çekmek yok foto kaldır yok yüzüğü çıkar ciddi söylüyorum aşırı düşük hareketler bu mu sizin gözünüzde geri çekilmek? Arama kısmı hepten fiyasko zaten adam size tokat atmış adam aramıyor siz kalkıp arıyorsunuz ben olsam bende pişman olmam siz pişman olunacak bir şey varmış gibi davranmıyorsunuz ki sanki hiiç bir şey olmamış basit bir kavga gibisiniz
Onları yaptım pişman oldum bende şimid kendimi geri çekiyorum hanımefendi napım olan oldu

Giderken ne gerek var bunca şeye vs dedi ama ben ailemi aradığı için onca şey olduğu için durmak istemedim oda beni otogara bırakıp biletimi aldı, bana ders vermek istiyor ama dersimi aldım ailem de sürekli niye aramadı diyip duruyor kardeşimin düğünü var ve bizim eve çok misafir gelip gidecek eve gidip büyük temizlik de yapmam lazım ne yapacam bilmiyıurm adamın zerre umurumda değilim nasıl bu hale geldik aklım almıyor çok üzgünüm son çarem ayın 15 ine kadar bekleyip sonra kendim gitmek çünkü düğün için eve gitmek zorundayım ama ona diyeceğim şey bu ev benimde evim biraz da sen git olacak çünkü hem suçlu hem telefon da bana konuşmak istemiyorum dedi hem aramıyor ben çok ama çok zor durumda kaldım
Aynen bekle ve evine dön, dönmeden önce de mesaj at , eve geleceğim benim ve çocuğumun bir düzeni var , sen git şu gün geleceğim yaz
Son ana kadar da sessiz kal

Na
Sevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lütfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah büyük!

Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kötü ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Üç dört gün önce tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kaç seçenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gün tercihleri vermiş ama benim çok istedim il i çıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekçeleri anlattı o şehir gelmiyormus çok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim çünkü çok istemiştim. Çünkü bende yasayacagim o şehirde.
Çok fevri davrandım bağırdım çağırdım oğlum odada idi allahtan...
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gözü dönmüş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben çok korktum aileme geldim şuan hiç aramadı sormadı oğlum özledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugün teli açtım ben açınca yüzüme kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama görüntülü konuşma yaparken oğlum la yüzüğü hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Hemen alyansmi çıkar madem telefonu kapattn
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Kızlar ne yapmam gerek benimle zerre muhatap olmuyor.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mümkün değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyaçm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hiç boş durmadım evden dikişli ürünler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Aileme gelince arkamda gibi durup asla arkadmda olmayan bir ailem var.

Tokat atması asla dogru bir davranış değil kesinlikle. Ama biz kadınlar nasıl ki eşlerimizden merhametli,sakin,olumlu davranışlar bekliyorsak onların da bizden bunları bekleme hakları var. Tokat atmamalıydı tabiki o konuda haksız.
Anladığım kadariyla 8 yıl sizin bu fevri davranışlarınıza katlanmış.En sonki olayda hem de çocugunuzun yanında tepsi fırlatmanız filan çok yanlıs.Sorunlar iletisimle çözülmeli bence fevri hareketlerle degil.Eşiniz eğer fevri davranıslarınızdan sıkıldıysa şu an mesafeli durmakta çok haklı.
Nasıl ki kadınlar erkeklerin saçma davranışlarını çekmek zorunda değilse erkekler de kadınların sacma davranıslarıyla uğrasmak zorunda degil.
Tavsiye isterseniz bence öfke kontrolü konusunda tavırlarınızı degistirmelisiniz

Na

Tokat atması asla dogru bir davranış değil kesinlikle. Ama biz kadınlar nasıl ki eşlerimizden merhametli,sakin,olumlu davranışlar bekliyorsak onların da bizden bunları bekleme hakları var. Tokat atmamalıydı tabiki o konuda haksız.
Anladığım kadariyla 8 yıl sizin bu fevri davranışlarınıza katlanmış.En sonki olayda hem de çocugunuzun yanında tepsi fırlatmanız filan çok yanlıs.Sorunlar iletisimle çözülmeli bence fevri hareketlerle degil.Eşiniz eğer fevri davranıslarınızdan sıkıldıysa şu an mesafeli durmakta çok haklı.
Nasıl ki kadınlar erkeklerin saçma davranışlarını çekmek zorunda değilse erkekler de kadınların sacma davranıslarıyla uğrasmak zorunda degil.
Tavsiye isterseniz bence öfke kontrolü konusunda tavırlarınızı degistirmelisiniz

Evett patlama oldu galiba ama aradığım da konuşmadı o zoruma gitti daha aramam ama gelir veya ararsa illaki konuşcm güzelce

Evett patlama oldu galiba ama aradığım da konuşmadı o zoruma gitti daha aramam ama gelir veya ararsa illaki konuşcm güzelce
Bence eşiniz bu tarz şeylerden çok sıkılmış aramalarınıza cevap vermemesinin sebebi bu olabilir.
siz son bir kez daha adım atsanız iyi olabilir.bu kadar uzun süre arayıp sormaması iyi bir sey degil çünkü.
Bundan sonra daha sakin şekilde iletişim kurmaya karar verin birlikte.Aramalarınıza cevap vermiyorsa yapıcı bir mesaj atabilirsiniz 🍀
Insallah en kısa zamanda aranız düzelir 🌸

Back
X