- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
aaaa ciddimisn :))) ne güzel demek sende öğretmensin canm benim :)) merkezdemsnbu arada dogum gunlerımız ve mesleklerımız aynı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa ciddimisn :))) ne güzel demek sende öğretmensin canm benim :)) merkezdemsnbu arada dogum gunlerımız ve mesleklerımız aynı :)
Merkezdeyim ama kasabaya gidip geliyorum sen merkezde misinaaaa ciddimisn :))) ne güzel demek sende öğretmensin canm benim :)) merkezdemsn
bende tokat merkezdeyim ilçenin beldesine gidiyorum :)Merkezdeyim ama kasabaya gidip geliyorum sen merkezde misin
ben merkezın beldesıne gıdıorum buralı mısınbende tokat merkezdeyim ilçenin beldesine gidiyorum :)
canm ben çorumluyum eş durumndan geldm yozgatttaydımben merkezın beldesıne gıdıorum buralı mısın
ben de rizelıyım eşim buralı buraya tasındık burdayız artık yerlestık alıstım ben gecen yıl temmuzda geldık bız de samsundaydıkcanm ben çorumluyum eş durumndan geldm yozgatttaydım
ben de rizelıyım eşim buralı buraya tasındık burdayız artık yerlestık alıstım ben gecen yıl temmuzda geldık bız de samsundaydık
benım fen canım ortaokulsun heralde kasabaya gıttıgıne gorecanm branş neydi benm müzk
evet canm ortaokul üzümörendeyim..benım fen canım ortaokulsun heralde kasabaya gıttıgıne gore
Pazarda mi orasi yakin o zamanevet canm ortaokul üzümörendeyim..
evet pazarın beldesi sen nerdesin?Pazarda mi orasi yakin o zaman
haha benı hiç sorma fenki bılır mısınevet pazarın beldesi sen nerdesin?
evet duydum :)))haha benı hiç sorma fenki bılır mısın![]()
Bende gordum gormez olaydimevet duydum :)))
sağlık olsun :)) inşallah merkeze gelirsin ...Bende gordum gormez olaydim![]()
inşallah canım zor bıraz ama 2016 agustosa belkısağlık olsun :)) inşallah merkeze gelirsin ...
hayırlısı olsun canım benmde daha çoook yıllar var :)))inşallah canım zor bıraz ama 2016 agustosa belkı
kaçıncı yılın meslekte ben alıştım zaten insanlarına da cocuklara dahayırlısı olsun canım benmde daha çoook yıllar var :)))
şubatta 3 btcek 1,5 yıl da ücretli öğretmnlk yptım önceden öyle :)) tokatı da insanlrnda ii blrm malum 4 yılda ünverstedeykn kaldm..kaçıncı yılın meslekte ben alıştım zaten insanlarına da cocuklara da
Ayyy kocam olmasa hic durmam kacmanin yollarini ararim benim de kadrolu 5. Oncesi de de 2 yil icretli calistimşubatta 3 btcek 1,5 yıl da ücretli öğretmnlk yptım önceden öyle :)) tokatı da insanlrnda ii blrm malum 4 yılda ünverstedeykn kaldm..