Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi ya iste daha ne!!
Kurtuldugna sükür et bence![]()
ben ilk basta kendimi ona karsı tamamen nötr hissettim bitti hersey dedim ama bi süre sonra aynı aşkla son sürat devam ama görüşmüoruz şimdi aramıo bile beni...
ne üzücüüü..sen şimdi keşke arasada bi
tokat daha atsa..onun vurduğu yerde güll biterr modundasındır..ne diyimm sizin gibiler erkekleri pohpohladıkça onlardan daha çokkkkk çekeceğimiz var...kendine saygın olsun birazzklava:
ilahiiiiii:roflol::roflol::roflol:bu adama sonuna kadar güvenebilirsin
helal olsun,erkek adammış-tatlicadiarzu-
yapmayın Allah aşkına erkekler söz konusu olduğu zaman asıyoruz kesiyoruz yakıp geçiyoruz...tabikide karşı olanlardanım... ama tokat attıracak kadar demekki üstüne gitmişsiniz bu yorumları yazanların çoğu hiç yemedimi sanıyosunuz..kimse şddeti onaylamıyo ama eğer o insan pisikopat diilse dönüp birde hatayı kendimizde aramak lazım yoksa kim kime dururp dururken vurur...altını çizerek sölüyorum şiddete karşıyım asla onaylamıyorum ama kimse kusura bakmasın bi tokat içinde kimse evliliğini bozmaz yada sevdiğinden ayrılmaz bunu yaparım diyenler bile...