Nişanlının yaptığı hiç hoş değil elbette, kabul edilebilir birşey mi değil mi tartışılır aranızdaki sevgiyle orantılı olarak sonuçta sanmaki burada yazan kişiler aynı durumla karşılaşmış olsalar anında ayrılırdım diyen kişilerden bahsediyorum direk ayrılabilsinler, herşey öyle okadar kolay olmuyor, zamanla kazanılmış güven ortamı ve huzur ortamını herkes sağlayamıyor, insanlar bazen refleksel, bazen de o an ki cinnet haliyle tokatı bırak karşısındaki kişiyi bile öldürebiliyor, bazı durumlarda mantık devre dışı kalıyor. Bunların hepsi biyo kimyasal reaksiyonlar ve bazıları iç güdüsel. Kadına şiddete hayır diyerek bunu engelleyemediğimizide gördük. Bazı şeyler etki tepki. Şiddete vesile olan nedenler önlense daha başarılı olunabilir genel anlamda.
Öte yandan senin yaptığını söylediğin şeyler de bana normal bir insan davranışı gibi gelmedi açıkçası, bir psikiyatriste gitmelisin bence.
Günümüzde çok kaprisli, çok çekilmez olabiliyor kadınlar. Yazdıklarını okuduğumda buna benzer bir kadın portresi çıktı.
Nasıl bir insan sevdiği kişiyi üzeceğini bile bile gıcık edeyim diye ayrılalım der sinirli olduğunu bile bile?
Nasıl bir insan sürekli ayrılıktan bahseder?
Nasıl bir insan sürekli bir oyundaymış gibi belirli davranışlarla karşısındaki kişiyi denemeye çalışır?
İkinizde suçlusunuz.
Anladığım kadarıyla ev hanımı adayısın ki evde duryorum sürekli diyorsun vasıfsızsan vasıf kazan, vasıflıysanda bir işe gir bir katma değer yarat ki benzer durumları ileride de yaşama. Bu davranışlarını sürdürerek çok uzun ilişkiler sürdürmen oldukça zor. Ya da kendine bir uğraş bulmalısın belkide.
Öte yandan senin yaptığını söylediğin şeyler de bana normal bir insan davranışı gibi gelmedi açıkçası, bir psikiyatriste gitmelisin bence.
Günümüzde çok kaprisli, çok çekilmez olabiliyor kadınlar. Yazdıklarını okuduğumda buna benzer bir kadın portresi çıktı.
Nasıl bir insan sevdiği kişiyi üzeceğini bile bile gıcık edeyim diye ayrılalım der sinirli olduğunu bile bile?
Nasıl bir insan sürekli ayrılıktan bahseder?
Nasıl bir insan sürekli bir oyundaymış gibi belirli davranışlarla karşısındaki kişiyi denemeye çalışır?
İkinizde suçlusunuz.
Anladığım kadarıyla ev hanımı adayısın ki evde duryorum sürekli diyorsun vasıfsızsan vasıf kazan, vasıflıysanda bir işe gir bir katma değer yarat ki benzer durumları ileride de yaşama. Bu davranışlarını sürdürerek çok uzun ilişkiler sürdürmen oldukça zor. Ya da kendine bir uğraş bulmalısın belkide.