Toksik exim

betsenq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
15
-7
1
22
vallahi benim bi exim vardı bi anda tanıştık bi anda ailesiyle falan tanıştım beni gökyüzüne kadar çıkarttı hiç bu kadar aşk dolu bi ilişkim olmamıştı canım cicim ayları geçti siydim sıçtım ayları başladı geçmişimden vurmaya çalıştı sanki pavyonda çalışıyordum ne anlatıyorsa benim snapchat hesabımdan tutun wp mesajlarıma kadar girmeye çalıştı vermedim tabi ama ilişkide kendimden çok ödün vermiştim kızlar üstünden 3 sene geçti unuttum mu unutamadım mı bilmiyorum ama bana çok eziyet etmişti ilişkide çok ağladığım için ayrıldıktan sonra ağlayamamıştım daha yeni yeni eski neşeme dönüyorum bana sürekli ruh hastasısın diyip duruyordu sıkıntıların var diyip duruyordu sıkıntılı olan ben miydim sence birde biz 8 aya yakın uzqk mesafe ilişkisi yapmıştık töbe ettim yemin billah birine güvenemiyorum ya muhbbeti sarmıyor ya da konuşmayı ilerletemiyorum sorun sizce ben miyim ya

hiç bu kadar aşk dolu bi ilişkim olmamıştı
üstünden 3 sene geçti
birde biz 8 aya yakın uzqk mesafe ilişkisi yapmıştık
yasin 22, 8 ay iliski + 3 sene ayrilik desek adamla tanistiginda yasin 18mis
diyorsun ki "hic bu kadar ask dolu iliskim olmamisti"
e yani, 18sin ya bundan olabilir mi? hani daha cocukmussun ya.
gören okuyan da otuzlarinin sonunda tanistin sanir. zaten hayatin en basinda tanışmışsin, geçmişten neyle kiyaslayabilirsin ki
töbe ettim yemin billah birine güvenemiyorum ya muhbbeti sarmıyor ya da konuşmayı ilerletemiyorum sorun sizce ben miyim ya
tövbeye gerek yok. karsilikli elektrik aldiginiz duzgun karakterde biri karsina çıkınca seni iliskiye hazirlar. o zamana kadar bin kusuru olan çöp adamlarla konusmasan birsey kaybetmezsin. zaten aranızda o uyum olsa ya da sana iyi gelse devam ederdin

belkide ben aşk sanmışımdır bacım ya aşkı en iyi sen bilirsin

Bu dil çok ban getirir kızlar, yol yakınken dagilalim

*Çok dayanamadı

Son düzenleme:
başta bu kadar lovebombing yapıp göklere uçuran adamlardan uzak durun sonu hep böyle toksiklik ve narsistlikle biter

Aman klasik narsistin tekiymiş işte. Narsistlerle ilişki yaşayanlar nefret etse de unutması zor oluyor normal yani hissettiklerin. Seni manipule edip sorunlu ve suçlu hissettirmiş. Bunlar sonradan geri dönmeye de kalkar aman cevap vereyim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…