- 25 Nisan 2024
- 296
- 468
- 18
- 30
- Konu Sahibi dermansizdertler
-
Story o görsün diye attim zaten. Kendi hayatıma baktığımı ( en azından çabalıyorum =) ) görsün diye atmıştımSizi görmemek için silmiş ama çocukla ilgili bir şey konuşmak gerekir diye engellememiş. Ayrıca story görür görmez sildiğini farkettiğinize göre, siz sürekli ona bakıyorsunuz demek ki.
Bu benim için bayağı yolBuna takıldığınıza göre bayağı yol katedememişsiniz
Buna takıldığınıza göre bayağı yol katedememişsiniz
Icimde birsey aslında kalmadı sevmiyorum ama bana yaptıklarını unutamıyorum çok üzüldüm çok kırıldım. Neden o üzülmesin. Zoruma gidiyorSizi silip silmemesi bu kadar önemli mi? Çocuğunuzla ilgili konuşarda ulaşabiliyorsanız yeterli gerisi bu kadar sizi ilgilendirmemeli artık önünüze bakıyorsanız. Bence bi sorgulayın kendinizi içinizde hala bişeyler kaldı mı diye
Ben acaba hırsları da mı sildi diye düşündüm ama dediğiniz gibi görmeyi gereksiz buluyor da olabilirBaba olarak hak verdim, o an ki hislerle şikayet edeceğim vs diyebilir düzgünce söylemişsiniz. Engeli kaldırınca sizin özel hayatınızı gördüğü için görmemek adına silmesi de normal geldi bence altında bisey aramayın her şey normal ilerliyor şu an
Evet bu ihtimali de düşündümArtık hayatında yeriniz olmadığı için storylerinizi görmek istememiş. Çocuk için iletişimde kalmak için de engellememiş.
Aman daha iyi sizin için sizin özel hayatınız görmesin gerek yok iyi yapmış bir yandanBen acaba hırsları da mı sildi diye düşündüm ama dediğiniz gibi görmeyi gereksiz buluyor da olabilir
Ne bileyim ya belki üzülür dedimde silince bozuldum dhdbsAman daha iyi sizin için sizin özel hayatınız görmesin gerek yok iyi yapmış bir yandan
Evet haklısınız ne bileyim ya görsün sinirlensin dedim de sildiBu şekilde onun görmesi için bir şeyler yaptıkça kendi hayatınızdan çalıyorsunuz. farkında değilsiniz. Bırakın onun üzülmesini falan. Üzülecek insan zaten bunları yapmaz ya da siz bir şey yapmasanız da vicdanı varsa üzülür zaten. Onun üzeceğim diye kendini daha çok üzülüyorsunuz. Hem bu durumlarda göze batmak yerine gözden uzak olmak daha faydalı bir yöntemdir, tecrübeyle sabit :)
O kadar umrunds değilse neden silme gereksinimine girdi pekihala içinizde bir şey bitmemiş ama adam her şeyi bitirmiş özel hayatınızla ilgilenmiyor.
işte görmemek içinO kadar umrunds değilse neden silme gereksinimine girdi peki
Bakmazsa görmez, tiklamamasi yeterliişte görmemek için
Açıkcası eskiyi geride bırakmak istemiş olabilir.Bakmazsa görmez, tiklamamasi yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?