Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim çilek yerken tabakta ufak sümüklü böcek cıktı çöpe attım ama yemiştim ikiüc tane ya o mikroptan bulasır mı sebzeden ciğ etten bulaşan yıkarken hiç görmedim
Testleriniz yapıldımı? Daha önce geçirmiş veya bağışıklığınızda olabilir...
Kedi , köpek gibi enfekte olan hayvan dışkısıyla bulaşır diye biliyorum ben toksoplazmayı
Kedi , köpek gibi enfekte olan hayvan dışkısıyla bulaşır diye biliyorum ben toksoplazmayı
İlk ay testleri yapıldı daha cok yeni zaten doktor herhangi bi şey söylemedi iyi yıkanmamıs sebzeden de bulsıyırmus doktor sirkeli suda beklet dedi ama meuveyi sirkeli suya koymadım
Birdaki kontrolümde söyleyeyim doktoruma yapsın ne gerekiyorsa canım hiç görmedim yıkarken azda bi şeydi salam sucuktan midem bulanıyor yeniyorum onları
Mutlaka test yaptır kendıne .
İyi yıkanmamış sebzeden meyveden de bulaşır . Hatta hayvandan daha risklidir .
Çünkü hayvanlr sadece 1 kere mahsus o virüsü taşırlar ve bağışıklık sağlarlar .
Mutlaka yediniz sebzeleri meyveleri düzgün yıkayarak yiyin hamilesiniz siz.
Mutlaka test yaptır kendıne .
İyi yıkanmamış sebzeden meyveden de bulaşır . Hatta hayvandan daha risklidir .
Çünkü hayvanlr sadece 1 kere mahsus o virüsü taşırlar ve bağışıklık sağlarlar .
Mutlaka yediniz sebzeleri meyveleri düzgün yıkayarak yiyin hamilesiniz siz.
Yapma. Olmaz birşey. İçini ferah tut. Dikkat et tabii ama bu kadar da evham bence. Çiftlikte çalışan hamileler var, dalından koparak herşeyi yiyen, evinde sayısız evcil hayvan olan. Endişelenme.
Yapma. Olmaz birşey. İçini ferah tut. Dikkat et tabii ama bu kadar da evham bence. Çiftlikte çalışan hamileler var, dalından koparak herşeyi yiyen, evinde sayısız evcil hayvan olan. Endişelenme.