- 7 Nisan 2022
- 24
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Cicek989812
-
Kacinci haftanizdasiniz bende de var 10. Haftamdayim. Degerleriniz nasil cikti ilaca basladiniz miArkadaşlar toksoplazma plazma varmış bende. Amniosentes yapılacak 18 haftada lütfen bişey yazın toksoplazma geciren hanımlar
12 haftayim ben şuan bende akut Muş bende doktor aminiyoniyo sentez yapilacak dedi 18 haftada spirasimin diye antibiyotik var onu kullaniyorum cokda endişeliyorum bebeğime gectimi gececkmi diyeKacinci haftanizdasiniz bende de var 10. Haftamdayim. Degerleriniz nasil cikti ilaca basladiniz mi
Ben de yakin zamanda gecirmisim gibi gorunuyor avidite testlerinde. Haftaya cvs olacagim amniyosenteze alternatif olarak bu haftalarda yapilan bir yontemmis. Bebegin plesentasindan parca alinip incelenecek.12 haftayim ben şuan bende akut Muş bende doktor aminiyoniyo sentez yapilacak dedi 18 haftada spirasimin diye antibiyotik var onu kullaniyorum cokda endişeliyorum bebeğime gectimi gececkmi diye
Bnde yakin zamanda gecirmisim 3 ay içinde benim doktorum sey dedi işte 18 haftadan önce yapilmasi Uygun değil dedi spirasimin verdi antibiyotik onu kullan 18 haftada hem cvs bnde aminiyosentez yapilim dendi bana cvs falan denmedi sana ilac verildimi pekiBen de yakin zamanda gecirmisim gibi gorunuyor avidite testlerinde. Haftaya cvs olacagim amniyosenteze alternatif olarak bu haftalarda yapilan bir yontemmis. Bebegin plesentasindan parca alinip incelenecek.
Amniyosenteze kadar beklemek sonrasinda olacaklar falan beni cok yipratacagi icin bunu tercih ettim
Canim senin bide en son testin IgM ve igg değerin kaç canimBnde yakin zamanda gecirmisim 3 ay içinde benim doktorum sey dedi işte 18 haftadan önce yapilmasi Uygun değil dedi spirasimin verdi antibiyotik onu kullan 18 haftada hem cvs bnde aminiyosentez yapilim dendi bana cvs falan denmedi sana ilac verildimi peki
Ilac kullaniyorum. Igg 87 igm 11 cikmisti son testte. Ama bu testten iki gun once farkli labda yaptirdim orada baska cikti sonuclar. Laba gore degisiyor.Bnde yakin zamanda gecirmisim 3 ay içinde benim doktorum sey dedi işte 18 haftadan önce yapilmasi Uygun değil dedi spirasimin verdi antibiyotik onu kullan 18 haftada hem cvs bnde aminiyosentez yapilim dendi bana cvs falan denmedi sana ilac verildimi peki
Ilac kullaniyorum. Igg 87 igm 11 cikmisti son testte. Ama bu testten iki gun once farkli labda yaptirdim orada baska cikti sonuclar. Laba gore degisiyor.
Cvs amniyosenteze gore biraz daha zor bir islemmis her doktor da yapmiyormus. Evet amniyosentez 18 den once yapilmaz dediler bana da cunku bebegin suyundan alacaklari ocin hem bebegin suyunun artmasi bekleniyor hem de o suya yeterince bebekten birseyler gecsin diye bekleniyor.
Cvs de dogrudan bebegi besleyen plesantadan parca alindigi icin bu kadar beklemiyorlarmis.
Eger gitmediyseniz mutlaka bir perinatologa gidin biraz daha iciniz rahatlar. Benim gunlerim kabus gibiydi ama son gittigim doktordan sonra rahatladim
Seninkine denmedimi 2 hafta sonra gel titre artisina bakalim diye bana bunu 10 haftada dendi 12 haftada titre artisina bakti bidaga istedi test dediğim gibi artmis 4 kat beninkiBenim de igg 80 kusurdu IgM şüpheli avitidide istendi oda düşük geldi iki hafta sonra bidaha test yapılacak dendi ben 4 kat titre atışına bakacaz dendi oznm sıvı alinacak dendi iki hafta oldu yapardım 4 kat artmış igg igm gene şüpheli ve gene avidide istendi gene düşük geldi ondan sonra sıvı alinacak dedi
Kendi doktorum demisti, enfeksiyoncu da dedi. Perinatolog cvs onerince doktorum zaten ogrenecegiz yaptirmasak da olur dedi. Benim igm supheli degildi zaten her turlu yuksekti. Aviditem de dusuktu, o yuzden aktif gecirdigim kesin yani. Tek umit cocuga gecmemis olmasiSeninkine denmedimi 2 hafta sonra gel titre artisina bakalim diye bana bunu 10 haftada dendi 12 haftada titre artisina bakti bidaga istedi test dediğim gibi artmis 4 kat beninki
Igm mi 4 kat artti igg mi?Seninkine denmedimi 2 hafta sonra gel titre artisina bakalim diye bana bunu 10 haftada dendi 12 haftada titre artisina bakti bidaga istedi test dediğim gibi artmis 4 kat beninki
Anti toksoplazma igg dört kart atti iki haftadaIgm mi 4 kat artti igg mi?
İnşallah geçmez ya tek duamiz o artık sonuçların içinde burayada yazarmisin çünkü ben ilk o haber geldi bana hep burayi okudum ben bana iyi gelen şey buraydi oyuzden sende buraya yaz çünkü bi Umut oluyoKendi doktorum demisti, enfeksiyoncu da dedi. Perinatolog cvs onerince doktorum zaten ogrenecegiz yaptirmasak da olur dedi. Benim igm supheli degildi zaten her turlu yuksekti. Aviditem de dusuktu, o yuzden aktif gecirdigim kesin yani. Tek umit cocuga gecmemis olmasi
Senden neden istemediler anlamadim 12 haftada titre artisina bakmak için istiyolar o testi 3 aydan oncemi sunami diye ona bakiyolarmis 12 haftafa tam 3 ay titre olursa akut mus eger tirtre artmiyosa 3 aydan önce imisIgm mi 4 kat artti igg mi?
Avidite test degerim cok dusuktu o da zaten 3 ay icinde gecirdigimi gostediyordu. Dedigim gibi doktorlar istedi ama yakin tarihte cvs olacagi icin neyse artik dediler.Senden neden istemediler anlamadim 12 haftada titre artisina bakmak için istiyolar o testi 3 aydan oncemi sunami diye ona bakiyolarmis 12 haftafa tam 3 ay titre olursa akut mus eger tirtre artmiyosa 3 aydan önce imis
Sonucum temiz cikti. Bir gun icinde sonucu aldik cok sukur. Bana perinatologun soyledigi ilk uc ayda toksoplazmanin bebege cok dusuk oranda gectigi. Antibiyotik kullanimi da gecisi iyice azaltiyormus. Cok kendinizi yipratiyorsaniz cvs islemini doktora danisin isterseniz 18. Haftaya kadar beklemek yerine erkenden iciniz rahat eder. Hem amniyosenteze gore cok daha kesin sonuc veriyormus, imkaniniz varsa farkli doktorlardan gorus alin. Ama benim izlemim gercekten cok cok az kisinin amniyosentezi temiz cikmiyor, icinizi ferah tutunİnşallah geçmez ya tek duamiz o artık sonuçların içinde burayada yazarmisin çünkü ben ilk o haber geldi bana hep burayi okudum ben bana iyi gelen şey buraydi oyuzden sende buraya yaz çünkü bi Umut oluyo
Senin adına çok sevindim bize doktorum ole deneyince bizde aminyosezi bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsunSonucum temiz cikti. Bir gun icinde sonucu aldik cok sukur. Bana perinatologun soyledigi ilk uc ayda toksoplazmanin bebege cok dusuk oranda gectigi. Antibiyotik kullanimi da gecisi iyice azaltiyormus. Cok kendinizi yipratiyorsaniz cvs islemini doktora danisin isterseniz 18. Haftaya kadar beklemek yerine erkenden iciniz rahat eder. Hem amniyosenteze gore cok daha kesin sonuc veriyormus, imkaniniz varsa farkli doktorlardan gorus alin. Ama benim izlemim gercekten cok cok az kisinin amniyosentezi temiz cikmiyor, icinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?