Toksoplazma testi hakkinda

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
Merhaba doktor benden bu testi istedi ama bu testlerde igg onceden gecirilen igm suan gecirilen olarak iki ayri sekilde belirtilmis bu testi yaptirirken ikisinede bakiliyormu ben netten tahlillerime baktim sadece igm olarak var daha sonucu goremedigimden merak ettim bilgisi olan varmi

İ
Merhaba doktor benden bu testi istedi ama bu testlerde igg onceden gecirilen igm suan gecirilen olarak iki ayri sekilde belirtilmis bu testi yaptirirken ikisinede bakiliyormu ben netten tahlillerime baktim sadece igm olarak var daha sonucu goremedigimden merak ettim bilgisi olan varmi

kızlar toksoplazma için ne testi yapılıyor
gecen hafta farkında olmadan iyi piişmemiş et yedim.tesadüfen toksoplazmanın faranjit benzeri etkiler gösterebildigini ögrendim.test yaptırmak istiyorum
bugünde crp baktı doktor 11 çıktı.sınır 5 miş.Devamlı faranjitim.şüphelendim.ne yapmalıyım

Mrb
Bende toksoplazma testi yaptırmak istiyorum gecirmiş olabilirmiyim diye nerde yaptırabilirim

İ

Mrb
Bende toksoplazma testi yaptırmak istiyorum gecirmiş olabilirmiyim diye nerde yaptırabilirim
devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz..bagısıklıgım var mı ogrenmek istiyorum dersiniz..bende gecen ay soyledim doktora yaptılar

8 subattaki test negatifmiş
Ben geçen hafta yedim farkında olmadan iyi pişmemiş eti
Şimdi tekrar hemen yaptırmalımıyım
ama her et toksoplazma tasiyor diye birsey yok kucuk ihtimal oldukca.. gecen hafta yediyseniz cikmaz zaten daha ama siz bir doktora danisip icinizin rahat etmesini sahlayabilirsiniz..ustelik 24 haftalikmis bu donemlerde bebege gecme oranida daha dusuk

ama her et toksoplazma tasiyor diye birsey yok kucuk ihtimal oldukca.. gecen hafta yediyseniz cikmaz zaten daha ama siz bir doktora danisip icinizin rahat etmesini sahlayabilirsiniz..ustelik 24 haftalikmis bu donemlerde bebege gecme oranida daha dusuk
Teşekkürler
Peki pastırma ve sucuktan geçermi onlardanda yemiştim bikaç hafta önce daynamayıp

ben doktora sucugu sordugumda birsey olmaz demisti asiri yememek lazimmis katki maddesi oldugundan
testleri yaptırdım yarın cıkıcak
ama doktor çiğ et ve kedi için özelliklee uyardı.
ben zaten normalde şarküteride yememde hamilelikte canım çekti şansıma nedense.inş temiz cıkar.

devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz..bagısıklıgım var mı ogrenmek istiyorum dersiniz..bende gecen ay soyledim doktora yaptılar
Devlet hastanesinde yaptiklarindan emin misiniz ? Dr um bndende bu tahlili istedidee :/ aile hekimine gittim biz yapmioruz dedi ama arastrma hastaneleri yapio ddi.devlet yapar demedi. Nereye gideyim sizce ozaman ben :)

Devlet hastanesinde yaptiklarindan emin misiniz ? Dr um bndende bu tahlili istedidee :/ aile hekimine gittim biz yapmioruz dedi ama arastrma hastaneleri yapio ddi.devlet yapar demedi. Nereye gideyim sizce ozaman ben :)
arastirma hastanesi zaten devlet hastenesi

mesela benim gittigim hastane etlik zubeyde hanim egitim ve arastirma hastanesi ama devlete bagli arastirma hastanesi olamyip sadece devlet hastanesi olanlarda var
Hih evet onu demek istedim ben :) arastrma olmayıp duz devlet haatanesi yazanlar yapmiomu acaba bu tahlili iste? Bana duz devlet yakinda ondan soruyom :)

Back
X