• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toksoplazma

Ergulnazfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
38
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR TÜP BEBEK İÇİN BURSA ŞEHİR HASTANESİNDE TEDAVİYE BAŞLADIM ANCAK HİR YAKİNİMİN KEDİSİ ONDAN ONCE BİZDEYDİ VE YENİ OGRENDİKKİ KEDİDE PARAZİT VARMİS BEN DAHA ONCE BU TOKSOPLAZMAYİ GEÇİRDİM BUGUN YENİ YAPTIRDIĞIM TAHLİLLER BURDA LÜTFEN BİLGİSİ OLAN VARSA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Eklentiler

• IMG_20260511_184109.webp
    IMG_20260511_184109.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 27
sorun yok. daha önce virüsü gecirmissiniz ve bağışıklığınız var demek. benim de gebelikte aynı sekilde çıkmıştı ve doktorumuz bu iyi bir sey demişti. yani vücutta aktif virüs yok, ama bu virüse karşı vücudunuz tecrübeli

sorun yok. daha önce virüsü gecirmissiniz ve bağışıklığınız var demek. benim de gebelikte aynı sekilde çıkmıştı ve doktorumuz bu iyi bir sey demişti. yani vücutta aktif virüs yok, ama bu virüse karşı vücudunuz tecrübeli
Allah razı olsun vallahi içim rahatladı çok teşekkür ederim 🌹

Sizin yaşadığınız zamanda bir sorun sıkıntı olmuşmuydu

Back
X