seni cok iyi anliyorum basta ben de panik olmustum ama toxzoyu iyi ogrenince veteriner ve doktorlarla konusunca insan tam olarak ne oldugunu anliyor ve rahatliyior. bir de benim abim veteriner olunca insan daha da guvenip tam inaniyor. kedin zaten disari cikmiyormus hic korkma kediden yana ama hamile olunca sirf tedbir olmasi icin kumunu esin degistirsin. su an geciriyorsan da lutfen uzulme ve sevin, bagisikliginla hamile kalicaksin, ne guzel iste, et yemekten korkmadan hamilelik gecireceksin Insallah:))
avidite testiyle ne zaman kaptigin anlasilicak, cunku diyelimki iki ay once kaptin uc ay hamile kalmaman gerekiyor diye hatirliyorum o zaman bir ay daha bekleyeceksin. ne olursa olsun morel bozma sabirsiz da olma en onemlisi hamile kalip surdurebilmektir, o yuzden sen saglikli olmalisin. hamile kalmakla hersey yeni basliyor.
ben 21 ay deneyip hamile kalabildim havalara ucuyordum onuncu haftada bebegimin kalbi durdu, hemen soyleyeyim toxzoyla falan ilgisi yok. neyse demek istedigim suki, sabirsiz olma ben hamile kalinca her sey tamam sanmistim ama bak 21 ay beklemem bile hicbirseymis onemli olan surdurebilmekmis.
boyle kotu bir ornegi morel bozman icin degil, su an yapilan testlere hic uzulmemen icin yaziyorum, varsin birkac ay gec olsun ama saglikli olsun diye dusun, hersey gonlunce olmasi dilegiyle,
son olarak etrafindaki insanlara kulagina kapa, agzi olan konusuyor bilip bilmeden, hayvan sevgisini bilmeyen "ver kedini" der, klasik cahil konusmalar iste bunlar.