Tolga Ecemiş 'de Tedavi Olanlar🐣

Merhbalar Tolga hoca hangi hastane ile calisiyor
Merhaba, opu ve transferi hrs kadın hastalıkları hastanesinde yapıyor. Doğum için sanırım başkasına yönlendirecek bebek 3 aylık olduğunda. Şimdilik kontrollerde birlikteyiz ama doğumu sorduğumda onu genc arkadaşlara bırakalım dedi.

Merhablar bende Tolga hoca da tedaviye başladım . Yorumlarınız da Era testi gördüm tam olarak nerdir bu. Bir de Tüp bebekte embriyo piezo hakkında bilginiz var mı acaba
Era testini daha önce saglikli embriyo transfer edilmiş olmasına rağmen gebelik elde edemeyen kisilere yapıyorlar sanırım.

Bizde döllenme problemi oldugu için yumurtalarin yarısını ayırıp o gruba piezo yapmışlardı. Elektrikle uyararak hareketlendiriyorlar diyebiliriz.

Hastaneyi ilk kez duydum . Laboratuvar orası mi peki
Merhaba, opu ve transferi hrs kadın hastalıkları hastanesinde yapıyor. Doğum için sanırım başkasına yönlendirecek bebek 3 aylık olduğunda. Şimdilik kontrollerde birlikteyiz ama doğumu sorduğumda onu genc arkadaşlara bırakalım dedi

Hastaneyi ilk kez duydum . Laboratuvar orası mi peki
Testler için çalıştığı laboratuvar genart/mikrogen diye bir yer ama sanıyorum embriyolog hrs'nin embriyologu. Ben de hiç duymamıştım ama olumsuz bir durum yaşamadım, konforluydu süreç.

Back
X