Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, opu ve transferi hrs kadın hastalıkları hastanesinde yapıyor. Doğum için sanırım başkasına yönlendirecek bebek 3 aylık olduğunda. Şimdilik kontrollerde birlikteyiz ama doğumu sorduğumda onu genc arkadaşlara bırakalım dedi.
Merhablar bende Tolga hoca da tedaviye başladım . Yorumlarınız da Era testi gördüm tam olarak nerdir bu. Bir de Tüp bebekte embriyo piezo hakkında bilginiz var mı acaba
Merhaba, opu ve transferi hrs kadın hastalıkları hastanesinde yapıyor. Doğum için sanırım başkasına yönlendirecek bebek 3 aylık olduğunda. Şimdilik kontrollerde birlikteyiz ama doğumu sorduğumda onu genc arkadaşlara bırakalım dedi
Testler için çalıştığı laboratuvar genart/mikrogen diye bir yer ama sanıyorum embriyolog hrs'nin embriyologu. Ben de hiç duymamıştım ama olumsuz bir durum yaşamadım, konforluydu süreç.