Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahhahahha yakalandım mı neGecenin 1bucugunda tostlari götürürsen boyle olur iste
Zipla zipla
Ivitttahahhahahha yakalandım mı ne
gel beraber atlayakIvittt
Tamam. Seve sevegel beraber atlayak
basla valla cok fena ter attırıyo ya benımde 300 kaldı bugunTamam. Seve seve
Ne zamandir baslamaya niyetim vardi zaten bugun baslayim ben de madem
haftada 4 kilo muu? Super vermis sadece ip atlayarak.basla valla cok fena ter attırıyo ya benımde 300 kaldı bugun
burda bı arkadas 1 haftada sadece ip atlayarak 4 kilo vermıs
bak yavru bu bı arkadasın yazdıgı mesaj ıp atlayarak vermıshaftada 4 kilo muu? Super vermis sadece ip atlayarak.
Ben de ip atlayabilecegim bi alan bulabilirsem evde gercekten ip atlayacagim. Bulamazsam da ipsiz ip atlayacagim
Her yerde esya var ya sigamiyorum ipimlee
Her gun 1000 mi yapacaksin? Yoksa zamanla artirmayi planliyo musun?
bende oyle atlıyorum zaten yoksa ıple eve sığılmıyo ya lambaya takılıyo yada saga sola carpıyo ben bu hafta 1000 yapıp sonra arttırıcam cok kılom yok aslında 4 kılo verıp sıkılassam yeterPazartesi sabahı 74.8 kilo idim...Ve dün sabah itibariyle 70.0 geldim...yani 4 günde 5 kilo..Ve kastan değil yağdan erittim...
oooooo hosgeldın pampa sende squatlarını yazabılırsınTolinim ben ip degilde squat calisiyorum ya .. ip atlamak bildigim kadariyla kilo vermede cok etkili . maalesf benim verebilecek fazla kilom yok. Vucudumu sekillendirmek ve sikilasmak icin spor yapiyorum ..ip atlama konusunda sana katilamayacagim ama seni takipteyim pammmmmpaaa
4 kiloysa hedefin sen 1 hafta 10 gune ulasirsin o zaman hedefebak yavru bu bı arkadasın yazdıgı mesaj ıp atlayarak vermıs
bende oyle atlıyorum zaten yoksa ıple eve sığılmıyo ya lambaya takılıyo yada saga sola carpıyo ben bu hafta 1000 yapıp sonra arttırıcam cok kılom yok aslında 4 kılo verıp sıkılassam yeter
yok valla ıkı gundur 1000 atlıyorum her tarafım acıyo aynı etkıyı etmıyo dıye bısey yok ama kollar falanda hareket edıcek senın hedef kac canım merak etme 4 kılo gıttıkten sonra sıkılasmamda lazım benım tabı bunları marga pınko nevreste harbı duymasın şişko dıye dalga gecıyodum onlarla ellerıne koz gecmesın4 kiloysa hedefin sen 1 hafta 10 gune ulasirsin o zaman hedefe
Ip atlar gibi yapmanin normal ip atlamanin yerini tutmadigini dusunenler var da ondan belki iple ip atliyosundur diye dusunmustum cok carpiyo oraya buraya evet malesef.
vaktın varsa olur benım vaktım az bıraz oncesındede yuruyus yaptıgım ıcın hamlıgım yok ondan cok fazla agrım olmadı ama sende olabılır o yuzden az az basla sonra arttırırsın oncesınde ısınma ve soguma hareketlerıde yap1000 miiiiii 100 olmaz mı faydası oluyirsa be de başlayayım ya aradabir atlıyorum ama öyle bin neyin değil 100 200 tene
Bence cok gecmeden onlara da yakalanirsinyok valla ıkı gundur 1000 atlıyorum her tarafım acıyo aynı etkıyı etmıyo dıye bısey yok ama kollar falanda hareket edıcek senın hedef kac canım merak etme 4 kılo gıttıkten sonra sıkılasmamda lazım benım tabı bunları marga pınko nevreste harbı duymasın şişko dıye dalga gecıyodum onlarla ellerıne koz gecmesın
yok bea sen sısko degılsın siskolar o ısmını yazdıgım sahıslarBence cok gecmeden onlara da yakalanirsin
Benim hedef once 64.6 dan bi kurtulmak en basta, 3 haftadir ayni cikiyorum mihlandim resmen sonra da 55 civari iste bilmiyorum hic o kadar zayif olmadim ama sisko deme bana 10 kilo fazlam var sanki